- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
serap8191, post: 1368293, member: 59523melek ablam birtanecik ablam sizler varya cansınız herşeyimsiniz ne yapsam ne desem az.asla ama asla haklarınızı ödeyemem ablam benim.olaylar hala devam ediyor ama daha fazla dayanmaya çalışıyorum ablam .söylediklerini hep kendime ve nefsime hatırlatmaya çalışıyorum.sizler benim herşeyimsiniz ablam herşeyim .çok teşekkür ederim çok .
oy benim dünyalar tatlıs ablam.o güzel yürekten ne güzel dualar gelmiş.o yürek ne kadar büyük kocaman .nasılsın iymisin ablam yüreğimiz dualarımız hep seninle.sizler benim herşeyimsiniz herşeyim .amin yürekten ablam amin.kendine dikkat et .ALLAHA emanet ool canım ablam
selamün aleyküm canım ALLAH senden hepinizden razı olsun inan hep aklımda dualarımdasınız ALLAHA c.c emanet olun canlarım.... bende 300 daha alıyorum okuduktan sonra yazarım okundu diye inş
canım ailem ben sizleri çok ama çok seviyorum ALLAHIM sizleri hiç darda sıkıntıda koymasın ne muradınız varsa versin.sizler varya meleksiniz ve benim canlarımsınız .hepinizi ayrı ayrı seviyorum.ALLAH sizleri cennet ehlinden yapsın ve gül peygamberimize komşu eylesin .
sen bizleri bir aile olarak görüyorsun bende aynen inan buraya açmadan yapamıyorum uykudan kalkdıktan sonra ilk fırsatımda size buraya bakım sizlere yazmak istiyorum ALLAHA emanet olun hepiniz öpt