mevhat, post: 1367782, member: 96895Ablacim lafimi olur helal olsun serap kardesimize,biz burda tekrar okumaya basladik 4444 tamamlarsak yazarim tekrar hergün buraya girme imkanim olmayabiliyo ama her tamamladigimzda bi arkadasimiza faydasi olucaksa lafimi olur helali hos olsun,artik okadar okumaktan ezbere okudugumuz icin cok cabuk okuyoz:)sayet birgün gelirde benimde cok istedigim bisey olursa benim icin okunmasinida isterim:)ama ben kücük seylere bile sükretmeyi,dua etmeyi ve kul istediginde verdiginide gördüm bu hastaligimla onun icinde hamd olsun ben iyiyim.Benim rabbimden tek istegim aldigim her iki nefes arasinda ya allah deme firsatini elimden almasin.Ve dua ya ihtiyaci olan kardeslerim icin her zaman destekciyim
Canım benim,Allah razı olsun inş,her an imanını,tevekkülünü arttırsın,Yüce Rabbim daha da iyi etsin,hastalığını ve yaşadığın olumsuzlukları,bir rüya idi uyandım geçti dedirtsin,dua dolu kalbin ve dilini bundan ayırmasın,her daim ve son nefeste ALLAH demeyi,Şahadet,Tevhit ve Salavat getirmeyi nasibetsin inş. Allahım,cenneti bu dünyada da yaşamayı nasibetsin,hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.Canım her dim dualarımdasın,ihtiyacın olduğund da tüm kardeşlerimle birlikte canı gönülden seninle oluruz inş.
Can nasıl dua edeceğimi bilemiyorum,ancak senin için Yüce Rabbimden ,Efendimiz geçmişle gelecek için hangi hayırları istemişse bende istiyorum,Efendimiz geçmiş ve geleceğe dair hangi şerlerden Rabbime sığınmışsa bende Rabbimden seni onlardan emin kılmasını istiyorum.
Selam ve Dua ile