Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...

709.352 görüntülenme · 12.019 yanıt

Paylaş:
aymes

aymes

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Selamun aleykum burcucum ben yasemin arkadaşımız için 100 adet alıyım şimdilik
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

aymes, post: 1158278, member: 95570Selamun aleykum burcucum ben yasemin arkadaşımız için 100 adet alıyım şimdilik

ve Aleykum selam canım Rabbim razı olsun senden hemen ekliyorum
yasemin01

yasemin01

Kıdemli Üye · 353 mesaj

selamün aleyküm burcu kardeş, neden bana başladın hani 1500 olan kardeşe okuyacaktık ya üzüldüm şimdi lütfen ona okuyalım

selam ve dua ile...
-Burcu-

-Burcu-

Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız yasemin01

Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100

toplam : .............1100
kalan..................3344

Rabbim okuan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun
-Burcu-

-Burcu-

yasemin01, post: 1158287, member: 60957selamün aleyküm burcu kardeş, neden bana başladın hani 1500 olan kardeşe okuyacaktık ya üzüldüm şimdi lütfen ona okuyalım

selam ve dua ile...

ve aleykum selam canım dun yazılanlara bende üzüldüğüm için senden başlamak istedim o kardeşimze daha sonra okuruz İnşallah
yasemin01

yasemin01

Kıdemli Üye · 353 mesaj

sizleri üzmek istemezdim ne olur hakkınızı helal edin dilerim dualarımız kabul olur allah razı olsun

selam ve dua ile...
-Burcu-

-Burcu-

yasemin01, post: 1158298, member: 2021sizleri üzmek istemezdim ne olur hakkınızı helal edin dilerim dualarımız kabul olur allah razı olsun

selam ve dua ile...

geçti gitti değilmi :a12: benim varsa sonuna kadar helal olsun canım Amin Rabbim sreninde en kısa zamanda dualarını kabul eylesin Rabbim senide herdaim razı oldugu kullarından eylesin (Amin)
-Burcu-

-Burcu-

Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100

toplam : .............1100
kalan..................3344

KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

100 tane okudum inşallah, Allah kabul etsin
-Burcu-

-Burcu-

KırıkTesti, post: 1158337, member: 80887100 tane okudum inşallah, Allah kabul etsin

hayırlı sabahlar canım hemen ekliyorum Rabbim razı olsun
-Burcu-

-Burcu-

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100
kırıktesti..............100

toplam : .............1200
kalan..................3244

yasemin01

yasemin01

Kıdemli Üye · 353 mesaj

200 tane okudum

rabbim inşallah kabul eder allah hepinizden razı, yar ve yardımcınız olur inşallah

selam ve dua ile....
aymes

aymes

Kıdemli Üye · 236 mesaj

bende 100 tanemi okudum
Allah kabul eder inşallah
ayse.20

ayse.20

Aktif Üye · 66 mesaj

burcucum tefriciyeleri okumak için belli bi vakit vermiyosunuz sanırım
sbmn kardeşimizkiler okunup bittimi yoksa bitmeden hızlıca diğerine mi başlıyosunuz?
kusura bakma çok soru sordum ama yasemin kardeşime başladığınızı görünce telaşlandım sbmn'ninkilerri hemen bitirdim
fatmaşen

fatmaşen

Aktif Üye · 58 mesaj

bende yasemin01 kardeşimiz için 100 tane alıyım ALLAH KABUL EDER İNŞ.
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100(okundu)
kırıktesti..............100(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100

toplam : .............1500
kalan..................2944

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

ayse.20, post: 1158454, member: 89918burcucum tefriciyeleri okumak için belli bi vakit vermiyosunuz sanırım
sbmn kardeşimizkiler okunup bittimi yoksa bitmeden hızlıca diğerine mi başlıyosunuz?
kusura bakma çok soru sordum ama yasemin kardeşime başladığınızı görünce telaşlandım sbmn'ninkilerri hemen bitirdim

Tefriciye için süre vermiyoruz canım, zaten genellikle herkes okuduğunu bildiriyo yada okuyup tekrar alıyo. Sbmn arkadaşın tefriciyesi bitti o yüzden bi sonraki geçtik
-Burcu-

-Burcu-

ayse.20, post: 1158454, member: 89918burcucum tefriciyeleri okumak için belli bi vakit vermiyosunuz sanırım

canım belli bir vaktimiz yok
sbmnkiler bitti bitirmeden asla başka bir arkadaşıma geçmiyorum biz 3 gunde bir taneyi rahat bitiryoruz bazı gunler 2 gunde hatta gunde 1 tane okudugumuz bile olmustur
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

Evet benimki 1 günde bitmişti :)
-Burcu-

-Burcu-

KırıkTesti, post: 1158475, member: 93120Evet benimki 1 günde bitmişti :)

maşallah cok guzelm okunmustu canım seninki Rabbim kabul eylesin:a12::a15:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.