Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...
709.352 görüntülenme · 12.019 yanıt
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi
LİSTEMİZ
Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100
toplam : .............1100
kalan..................3344
Rabbim okuan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun
yasemin01, post: 1158287, member: 60957selamün aleyküm burcu kardeş, neden bana başladın hani 1500 olan kardeşe okuyacaktık ya üzüldüm şimdi lütfen ona okuyalım
selam ve dua ile...
ve aleykum selam canım dun yazılanlara bende üzüldüğüm için senden başlamak istedim o kardeşimze daha sonra okuruz İnşallah
yasemin01, post: 1158298, member: 2021sizleri üzmek istemezdim ne olur hakkınızı helal edin dilerim dualarımız kabul olur allah razı olsun
selam ve dua ile...
geçti gitti değilmi :a12: benim varsa sonuna kadar helal olsun canım Amin Rabbim sreninde en kısa zamanda dualarını kabul eylesin Rabbim senide herdaim razı oldugu kullarından eylesin (Amin)
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi
LİSTEMİZ
Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100
toplam : .............1100
kalan..................3344
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
LİSTEMİZ
Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100
kırıktesti..............100
toplam : .............1200
kalan..................3244
sbmn kardeşimizkiler okunup bittimi yoksa bitmeden hızlıca diğerine mi başlıyosunuz?
kusura bakma çok soru sordum ama yasemin kardeşime başladığınızı görünce telaşlandım sbmn'ninkilerri hemen bitirdim
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
LİSTEMİZ
Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100(okundu)
kırıktesti..............100(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100
toplam : .............1500
kalan..................2944
Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
ayse.20, post: 1158454, member: 89918burcucum tefriciyeleri okumak için belli bi vakit vermiyosunuz sanırım
sbmn kardeşimizkiler okunup bittimi yoksa bitmeden hızlıca diğerine mi başlıyosunuz?
kusura bakma çok soru sordum ama yasemin kardeşime başladığınızı görünce telaşlandım sbmn'ninkilerri hemen bitirdim
Tefriciye için süre vermiyoruz canım, zaten genellikle herkes okuduğunu bildiriyo yada okuyup tekrar alıyo. Sbmn arkadaşın tefriciyesi bitti o yüzden bi sonraki geçtik
ayse.20, post: 1158454, member: 89918burcucum tefriciyeleri okumak için belli bi vakit vermiyosunuz sanırım
canım belli bir vaktimiz yok
sbmnkiler bitti bitirmeden asla başka bir arkadaşıma geçmiyorum biz 3 gunde bir taneyi rahat bitiryoruz bazı gunler 2 gunde hatta gunde 1 tane okudugumuz bile olmustur
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.