🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...

709.401 görüntülenme · 12.019 yanıt

Paylaş:
ayse.20

ayse.20

Aktif Üye · 66 mesaj

cnm hoşgeldin bizim kızların hepsi burda toplanıyo ne güzel
isim değişikliği bende yok cnm aymes,seçkin,yasemin-76,eylull ve rufeyde de burda yanlız mekselina fatmaşen olarak kayıtlı burda
sen niyetini yaz burcu arkadaşım seni ve niyetini listeye ekleyecek Allah cümlemize kolaylık versin...
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

gulsenimm, post: 1157891, member: 96554merhaba arkadaşlar bende yeni geldim bu siteye.beni de eklermisiniz listeye. ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum tefriciyeye.cok msj var ama okumaya vaktim yok, calışıyorum yeni geldim eve. bir arkadaşım acıklarsa nasıl katılım oldugunu sevinirim. ayse.20 ve mekselina diğer arkadaşlarımızda burdalar mı, isim degişikliğiniz varmı.acil cevap bekliyorum kızlar..

canım eklerim n,yetn, yazarsan tabi mesajları okumaya bilirsin sen şimdiden sonrskileri takip et yeter
birde sıradaki arkadaşlarımıza katılırsan sevi,nirim listemiz konumuzun 2. sayfasında beni,m mesajımdadır
ayrıca acil öenmli durumlariçin istekleri olabiliyor birde sitemizdeki cok sevdiğimiz kardeşlerimize hed,ye tefriciyrer okuyabiliyoruz sıramız bu 2 drumdan dolayı değişebilir
hayırşlı aksamlar
gulsenimm

gulsenimm

Yeni Üye · 8 mesaj

teşekkur ederim burcu ve ayse.20 arkadaşım.ben şimdi selvinn arkadaşıma verdiğim sözden dolayı ona okuyorum.bitirince de burdaki arkadaşlarımıza okumaya calısacagım.

benim dilegim şu: rabbimden saglıklı ve hayırlı, rabbine-devletine-milletine-bana ve eşime layık bir evlat vermesini; eşimle saglıklı ve huzurlu bir şekilde evliliğimizin ölene dek sürmesini ve canım annem ve canım babama huzur vermeyen agbimin dogru yola ulaşarak onlara layık,hayırlı bir evlat olmasını diliyorum, annem babam cok zor durumda ben yanlarında degilim elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor, rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul etsin..bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun, haklarınızı helal edin..
gulsenimm

gulsenimm

Yeni Üye · 8 mesaj

ayse.20, post: 1157898, member: 101064cnm hoşgeldin bizim kızların hepsi burda toplanıyo ne güzel
isim değişikliği bende yok cnm aymes,seçkin,yasemin-76,eylull ve rufeyde de burda yanlız mekselina fatmaşen olarak kayıtlı burda
sen niyetini yaz burcu arkadaşım seni ve niyetini listeye ekleyecek Allah cümlemize kolaylık versin...

hoşbulduk canım, bende cok sevindim burda sizi bulduguma.aysecim biz şimdi 2.sayfadaki kırmızı renkte yazılı olan arkadaşımıza mı okuyacagız okudukca buraya mesaj mı yazacagız,inanki çok yorgunum algılayamadım kusuruma bakma..
-Burcu-

-Burcu-

okunan kardeşimiz ''sbmn''
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

Elifimbenim................... 500
hatug ..........................500
sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
hanife abla……………….. ... 500(okundu)100
kırıktesti………………….. 550 (okundu)
zencefil_1109................15(okundu)
tek_dileğim....................65(okundu)
serap8191.....................25 (okundu)
burcu......................... 200
gülümse.......................60
fatmaşen......................50(okundu)
aymes………….......…………50(okundu)
ayşe.20......................100
eylül...........................100(okundu)
rufeyde.......................100
mavci..........................100(okundu)

toplam .........................3.694
kalan............................750

ALLAH hepimizden razı olsun
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

canım aldıklarımı okudum.ALLAHA emanet ol melek burcum
ayse.20

ayse.20

Aktif Üye · 66 mesaj

gulsenimm, post: 1157921, member: 99647hoşbulduk canım, bende cok sevindim burda sizi bulduguma.aysecim biz şimdi 2.sayfadaki kırmızı renkte yazılı olan arkadaşımıza mı okuyacagız okudukca buraya mesaj mı yazacagız,inanki çok yorgunum algılayamadım kusuruma bakma..

gulsenimm'cim ewt cnm 2.ci sayfadaki listedeki sıraya gidiyolar okunan kişi kırmızıyla belirtiliyor sanırım yanlış bilmiyosam
kaç tane okuyacaksan burcu arkadaşımıza sölüyosun o listeye yazıyo
daha sonrada misal:100 tane almıştım okudum bitti diye belirtiyosun
yanlışım varsa düzeltin hanımlar:a12:
-Burcu-

-Burcu-

serap8191, post: 1157957, member: 91711canım aldıklarımı okudum.ALLAHA emanet ol melek burcum

serabım canım ekledim bitanem dualarımdasın Rabbime emanet ol hayırlı aksamlar
yasemin-66

yasemin-66

Yeni Üye · 4 mesaj

s.a. arkadaşlar burcucuğum 100 tanede ben alayım canım....kızlar sizleri burada görmek çok güzel...öpüyorum hepinizi...
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

50 tane de ben aayım sbmn kardeşim için.. okuyunca yazarım inşallah.
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
-Burcu-

-Burcu-

evet Ayşecim 2. sayfadaki listeye göre gidiyoruz acil durumlar ve sitemizde cok sevdiğimz arkadaşlarımıza hediye tefricyelirmiz oluyor arada bir bu 2 duruma öncelik veriyoruz... okunan arkadaşları yeni uygulamay başladık yine o listenin altında yazıyorum
-Burcu-

-Burcu-

yasemin-66, post: 1157965, member: 96566s.a. arkadaşlar burcucuğum 100 tanede ben alayım canım....kızlar sizleri burada görmek çok güzel...öpüyorum hepinizi...
ve alykum selam canım hemen ekliyorum Rabbim razı olsun

ramora, post: 1157966, member: 9805050 tane de ben aayım sbmn kardeşim için.. okuyunca yazarım inşallah.

canım Rabbim razı olsun senden hemen ekliyorum
-Burcu-

-Burcu-

Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

burcu......................... 200
yasemin66....................100
ramora..........................50
toplam .........................3.844
kalan............................600

ayse.20

ayse.20

Aktif Üye · 66 mesaj

FAtmaşen seckin38 ayşe20
yasemin-66
aymes eylull
rufeyde
gülsenim
arkadaşlar bizler birlikte katıldık ve hep aynı niyetten dolayı burdayız
nolur dualarınızda bizlerede küçücük bi yer ayırın
Allah razı olsun...
-Burcu-

-Burcu-

ayse.20, post: 1157974, member: 81729FAtmaşen seckin38 ayşe20
yasemin-66
aymes eylull
rufeyde
gülsenim
arkadaşlar bizler birlikte katıldık ve hep aynı niyetten dolayı burdayız
nolur dualarınızda bizlerede küçücük bi yer ayırın
Allah razı olsun...

canım bu sitede herkes birbiri için okadar guzel dualar ediyorlarki bende gunde enaz birkere ya orucumu acarken ya namazımda butun sitedeki arkadaşlarımız için dua ediyorum
bundan böyle sizlerde dualarımdasınız tekrar hosgeldniz aramıza
-Burcu-

-Burcu-

Listemiz

burcu......................... 200 (okundu)+200
yasemin66....................100
ramora..........................50

toplam .........................4.044
kalan............................400

fatmaşen

fatmaşen

Aktif Üye · 58 mesaj

kadromuz tamamlandı sanırım rüfeyda,gülsenim,eylülde gelmişler hoşgelmişler ne güzel ya bu arada duamızda baya azalmış yarın biter sanırım ALLAH dualarınızı kabul etsin inş.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

-Burcu-, post: 1157962, member: 96566serabım canım ekledim bitanem dualarımdasın Rabbime emanet ol hayırlı aksamlar

dünyalar tatlısı burcum.seni çok seviyorum meleğim inşallah herşey kalbince olur canım.ALLAHA emanet ol
eylulll

eylulll

Kıdemli Üye · 315 mesaj

gulsenimm, post: 1157891, member: 96554merhaba arkadaşlar bende yeni geldim bu siteye.beni de eklermisiniz listeye. ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum tefriciyeye.cok msj var ama okumaya vaktim yok, calışıyorum yeni geldim eve. bir arkadaşım acıklarsa nasıl katılım oldugunu sevinirim. ayse.20 ve mekselina diğer arkadaşlarımızda burdalar mı, isim degişikliğiniz varmı.acil cevap bekliyorum kızlar..

canım hoşgeldin niyetini yazzıyosun burcu arkadaşımız ekliyor seni listeye ve her sayfada yenilenen sıradaki okunan kişinin bilgileri oluyo. yani ne kadar okunmul ne kadar kalmış. şu an okunan arkadaş için şu kadar okuycam diyip okuduğun zaman da belirtirsen iyi olur. böyle yapılıyor bildiğim kadarıyla
eylulll

eylulll

Kıdemli Üye · 315 mesaj

fatmaşen, post: 1157986, member: 93376kadromuz tamamlandı sanırım rüfeyda,gülsenim,eylülde gelmişler hoşgelmişler ne güzel ya bu arada duamızda baya azalmış yarın biter sanırım ALLAH dualarınızı kabul etsin inş.

amin canım inşallah dualarımız kabul olur ne güzel oldu burda buluşmak rahat rahat dua edebiliriz artık:a12:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.