isim değişikliği bende yok cnm aymes,seçkin,yasemin-76,eylull ve rufeyde de burda yanlız mekselina fatmaşen olarak kayıtlı burda
sen niyetini yaz burcu arkadaşım seni ve niyetini listeye ekleyecek Allah cümlemize kolaylık versin...
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
709.401 görüntülenme · 12.019 yanıt
gulsenimm, post: 1157891, member: 96554merhaba arkadaşlar bende yeni geldim bu siteye.beni de eklermisiniz listeye. ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum tefriciyeye.cok msj var ama okumaya vaktim yok, calışıyorum yeni geldim eve. bir arkadaşım acıklarsa nasıl katılım oldugunu sevinirim. ayse.20 ve mekselina diğer arkadaşlarımızda burdalar mı, isim degişikliğiniz varmı.acil cevap bekliyorum kızlar..
ayse.20, post: 1157898, member: 101064cnm hoşgeldin bizim kızların hepsi burda toplanıyo ne güzel
isim değişikliği bende yok cnm aymes,seçkin,yasemin-76,eylull ve rufeyde de burda yanlız mekselina fatmaşen olarak kayıtlı burda
sen niyetini yaz burcu arkadaşım seni ve niyetini listeye ekleyecek Allah cümlemize kolaylık versin...
gulsenimm, post: 1157921, member: 99647hoşbulduk canım, bende cok sevindim burda sizi bulduguma.aysecim biz şimdi 2.sayfadaki kırmızı renkte yazılı olan arkadaşımıza mı okuyacagız okudukca buraya mesaj mı yazacagız,inanki çok yorgunum algılayamadım kusuruma bakma..
yasemin-66, post: 1157965, member: 96566s.a. arkadaşlar burcucuğum 100 tanede ben alayım canım....kızlar sizleri burada görmek çok güzel...öpüyorum hepinizi...ve alykum selam canım hemen ekliyorum Rabbim razı olsun
ramora, post: 1157966, member: 9805050 tane de ben aayım sbmn kardeşim için.. okuyunca yazarım inşallah.
ayse.20, post: 1157974, member: 81729FAtmaşen seckin38 ayşe20
yasemin-66
aymes eylull
rufeyde
gülsenim
arkadaşlar bizler birlikte katıldık ve hep aynı niyetten dolayı burdayız
nolur dualarınızda bizlerede küçücük bi yer ayırın
Allah razı olsun...
-Burcu-, post: 1157962, member: 96566serabım canım ekledim bitanem dualarımdasın Rabbime emanet ol hayırlı aksamlar
gulsenimm, post: 1157891, member: 96554merhaba arkadaşlar bende yeni geldim bu siteye.beni de eklermisiniz listeye. ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum tefriciyeye.cok msj var ama okumaya vaktim yok, calışıyorum yeni geldim eve. bir arkadaşım acıklarsa nasıl katılım oldugunu sevinirim. ayse.20 ve mekselina diğer arkadaşlarımızda burdalar mı, isim degişikliğiniz varmı.acil cevap bekliyorum kızlar..
fatmaşen, post: 1157986, member: 93376kadromuz tamamlandı sanırım rüfeyda,gülsenim,eylülde gelmişler hoşgelmişler ne güzel ya bu arada duamızda baya azalmış yarın biter sanırım ALLAH dualarınızı kabul etsin inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.