Geçmişimi Çöpe attım

2.030 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
isyaan

isyaan

Yeni Üye · 8 mesaj

Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..
Allah yar ve yardımcımız olsun...
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Hoş geldiniz...
Yolumuz İslam..
Kim Allah ve Resul diyorsa biz ondanız,oda bizden...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
Besmele...Selam...Dua...
isyaan

isyaan

Yeni Üye · 8 mesaj

Hoşbulduk inşallah
alyazmaLIM

alyazmaLIM

Üye · 12 mesaj

Ne mutlu size
HOŞ GELDİNİZ
gncl

gncl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

aleykum selam hoş geldınız kardeşim .zaman zaman hepımız uykuya dalabılıyoruz allahu teala uykulu halımızden korusun
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

iyi yapmışsınız hoş geldiniz.
mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

isyaan, post: 1256007, member: 88924Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..

Hoşgeldin sevgili kardeşim
Yalnız buraya gelmekle şimdiden bir düşman kazandın ona dikkat et onun adı Şeytan ve ondan Rabbine sığınmakla emin olursun
CAFERİ_TAYYAR

CAFERİ_TAYYAR

Kıdemli Üye · 385 mesaj

isyaan, post: 1256007, member: 88924Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..

s.a.

Öncelikle çıktığın yol hayırlı uğurlu olsun, bu yoldan seni geri çekecek o kadar çok güç varki. Zamanla bunaları sende görücen ve o zaman burda olduğuna daha çok sevineceksin.
Unutma çıktığın bu kutlu yol güzel olduğu kadar çekicide bir yoldur.
Bu yol dikenli, meşakkaetli bir yoldur.
Hani derler ya
Cennete giden yol dikenli tellerle çevrilidir, cehenneme giden yollarda güllük gülistanlıktır.
selametle
pinargibiyim

pinargibiyim

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a kardeşim Allah seni yolundan ayırmasın bidaha inş.
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm kardeşim...
hoş geldin,sefalar getirdin...
geçmişinizi boşverin kardeşim...
üstad rahmetli necep fazıl'ın güzelbi sözü var aklımda bunu paylaşayım istedim hakkını helal et...
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar.”
boşver kardeşim geçmişi,RABBİM rahmetini bereketini üzerimizden eksik etmesin inşaALLAH u teala...
selam ve dua'ile...
isyaan

isyaan

Yeni Üye · 8 mesaj

Hepinize güzel temennileriniz, dualarınız ve bilhassa içtenliğiniz için teşekkür ederim
Allah cümlemizden razı olsun...
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

v.a.s. kardeşim. Rabbim üstüne hayır yağdırsın. Hoşgeldin.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.