Allah yar ve yardımcımız olsun...
Geçmişimi Çöpe attım
2.030 görüntülenme · 11 yanıt
Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..
isyaan, post: 1256007, member: 88924Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..
Hoşgeldin sevgili kardeşim
Yalnız buraya gelmekle şimdiden bir düşman kazandın ona dikkat et onun adı Şeytan ve ondan Rabbine sığınmakla emin olursun
isyaan, post: 1256007, member: 88924Şimdi buradayım bir çok taşlı çamurlu yoldan sonra doğru yolu bulduğumun farkındayım. Henüz başındayım bu yolun ,bu yolda yürümeye başladım ancak yürürken sık sık uykuya dalıyorum bu uykulu halde iken yoldan çıkmak endişem..uykum açılır düşüncesiyle buraya aranıza geldim..Hoş gelmişimdir inşAllah ..
s.a.
Öncelikle çıktığın yol hayırlı uğurlu olsun, bu yoldan seni geri çekecek o kadar çok güç varki. Zamanla bunaları sende görücen ve o zaman burda olduğuna daha çok sevineceksin.
Unutma çıktığın bu kutlu yol güzel olduğu kadar çekicide bir yoldur.
Bu yol dikenli, meşakkaetli bir yoldur.
Hani derler ya
Cennete giden yol dikenli tellerle çevrilidir, cehenneme giden yollarda güllük gülistanlıktır.
selametle
selamun aleyküm kardeşim...
hoş geldin,sefalar getirdin...
geçmişinizi boşverin kardeşim...
üstad rahmetli necep fazıl'ın güzelbi sözü var aklımda bunu paylaşayım istedim hakkını helal et...
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar.”
boşver kardeşim geçmişi,RABBİM rahmetini bereketini üzerimizden eksik etmesin inşaALLAH u teala...
selam ve dua'ile...
hoş geldin,sefalar getirdin...
geçmişinizi boşverin kardeşim...
üstad rahmetli necep fazıl'ın güzelbi sözü var aklımda bunu paylaşayım istedim hakkını helal et...
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar.”
boşver kardeşim geçmişi,RABBİM rahmetini bereketini üzerimizden eksik etmesin inşaALLAH u teala...
selam ve dua'ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67995-gecmisimi-cope-attim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.