Depremde ölen kardeşlerimizin ruhları ve depremzede kardeşlerimizin selameti için

2.726 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Tefriciye bölümümüzde,Allahın izni ile,Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhları ve depremzede kardeşlerimizin selameti için,hep birlikte Tefriciye Hatmi okuyalım diye düşünüyoruz.Bu fikir konusunda ki düşüncelerinizi bildirirseniz,
Allah hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Tefriciye başlanmıştır. Okumak isteyen kardeşlerimizin bilgilerine sunulur.
hanife deniz

hanife deniz

Tefriciye başlanmıştır. Okumak isteyen kardeşlerimizin bilgilerine sunulur.
demirpınar

demirpınar

Üye · 43 mesaj

selamün aleyküm

bende bir depremzedeyim.2ay önce evlendim ve istanbuldan vana gelin gittim.23 ekim depremini yaşadım.çok şükür bizim can kaybımız olmadı.
katbettiğimiz kardeşlerimize ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM.RABBİM AİLELERİNEDE SABIR VERSİN.DIŞARDA KALANLARA YARDIM ETSİN.EVET DEPREM ÇOK ZOR DEPREMDEN SONRASI DAHADA ZOR.ŞİMDİ İSTANBULDAYIM.EŞİM VANDA EVİMİZ HASARLI EVE GİREMİYORUZ.BÜTÜN AILE DAGINLDIK HEPIMIZ BASKA SEHIRLERDEYIZ.TUM HAYATIMIZ DEGIŞTI.ARTÇILAR DEVAM EDİYOR.PSİKOLOJİMİZ ZATEN ÇOK BOZULDU.ALIŞMIŞ OLDUĞUN HAYATI ÇEVREYİ TERKETMEKTE ÇOK ZOR.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.ALLAHA EMANET OLUN.
hanife deniz

hanife deniz

Ve Aleykum Selam Kardeşim.
Geçmiş olsun.Rabbim ölen kardeşlerimize Rahmet eylesin,sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.Çok zor,RAabbim bir daha yaşatmasın,dualarımız sizinle.
Selam ve Dua ile
demirpınar

demirpınar

Üye · 43 mesaj

hanife deniz, post: 1402111, member: 101714Ve Aleykum Selam Kardeşim.
Geçmiş olsun.Rabbim ölen kardeşlerimize Rahmet eylesin,sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.Çok zor,RAabbim bir daha yaşatmasın,dualarımız sizinle.
Selam ve Dua ile

allah razı olsun kardeşim.inşallah bir an önce biter sarsıntılar.
cebeli tarik

cebeli tarik

Üye · 12 mesaj

s a arkadaslar bide memleketim samsunda olenlere fatiha okuyalim ins
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Aleyküm selam ben okudum allah ım kabul etsin inşaalah
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.