Kördüğüm Kardeşimizin Doğum Günü
2.389 görüntülenme · 27 yanıt
hayırlı yaşamlar inşaallah B)
Rabbim bu yaşınızın başını hayır ve iyilik
Ortasını kurtuluş
sonunu ise başarı eylesin
bu yaşınızı saadet şehadet tevbe bağışlanma ile neticelendirsin... B)

Rabbim bu yaşınızın başını hayır ve iyilik
Ortasını kurtuluş
sonunu ise başarı eylesin
bu yaşınızı saadet şehadet tevbe bağışlanma ile neticelendirsin... B)

rabbim size hayırlı ömür nasip etsin inşa-ALLAH yolun sonu geldiginde başta rabbimizin daha sonra tüm kardeşlerimizin razı oldugu bir kul olarak hak huzuruna çıkarsınız.. ilim doluu saniyeler geçirmeniz dileği ile..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ooooofffff yyaa bunlar ne kadar güzel dualar öyle.duaları okurken hiç bitmesin istedim.sayfaları çevirmek iletileri duaları okumak içten içten amiiiiinnnn deek çok güzel geldi hiç bitsin istemedim.milyon kere amiiiiiiiiinnnnnnnnnn.ALLAH cc dualarınızı kabul eylesin inşALLAH.ya benı çok mutlu ettiniz ALLAH cc siiz ve sevdiklerinizi mutlu etsin.YA SELAM CC ismiyle MUAMELE etsin inşALLAH.
ettiğiniz duaları ALLAH cc inşALLAH en kısa zamanda en güzel şekilde kabul eyleyip kaderime yazar.okumak bile güzel di.bu duaları yaşamak kim bilir ne kadar güzel olur.
ceylantur kardeşiim.bu duaları almama vesile olduğun için bu duaların ecirlerinden RABBİM sana da versin.bu güzel duaarı almama sbeb olduğun için karşılıksız yaptığın bu girişimi inşALLAH ALLAH cc seni de bu duaları sevdiklerinle el ele yaşamakla ödüllendirsin.
ALLAH cc hepinizden razı ve memnun olsun.bu güzelim duaları yaşamayı bir bir hepinize nasip etsin.
ettiğiniz duaları ALLAH cc inşALLAH en kısa zamanda en güzel şekilde kabul eyleyip kaderime yazar.okumak bile güzel di.bu duaları yaşamak kim bilir ne kadar güzel olur.
ceylantur kardeşiim.bu duaları almama vesile olduğun için bu duaların ecirlerinden RABBİM sana da versin.bu güzel duaarı almama sbeb olduğun için karşılıksız yaptığın bu girişimi inşALLAH ALLAH cc seni de bu duaları sevdiklerinle el ele yaşamakla ödüllendirsin.
ALLAH cc hepinizden razı ve memnun olsun.bu güzelim duaları yaşamayı bir bir hepinize nasip etsin.
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
güzel kardeşim,
tam da Cuma namazına az bi vakit kala bu duaları öğrenmen ve içten amin demen tevafuk oldu :a15:
inşAllah hepsi kabul olur, inşAllah bu dualardan herkes hayırlısıyla nasiplenir
hayırlı Cumalar, Allah'a cc emanet olun, selam ve dua ile
güzel kardeşim,
tam da Cuma namazına az bi vakit kala bu duaları öğrenmen ve içten amin demen tevafuk oldu :a15:
inşAllah hepsi kabul olur, inşAllah bu dualardan herkes hayırlısıyla nasiplenir
hayırlı Cumalar, Allah'a cc emanet olun, selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67298-kordugum-kardesimizin-dogum-gunu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Azerbaycan_li Kardeşimizin Doğum Günü Kutlama ve Tebrik Mesajları 25 cevap
- Nevin_1982 kardeşimizin doğum günü Kutlama ve Tebrik Mesajları 8 cevap
- gokceayan kardeşimizin doğum günü kutlu olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 13 cevap
- Kördüğüm Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- ****kördüğüm*** Dini sohbet 8 cevap
- Nur_u Secde Ablamız ve KÖRDÜĞÜM Kardeşim Nice Yıllara.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.