Sitemizin Günlüğü :)))
2.468 görüntülenme · 26 yanıt
oooo bu da ne ki.sen bide benim yazıları gör kardeşim :a21:falan dermişim.şaka bi tarafa gerçekten güzel olmuş şiir maşallah kardeşim.bunu yazmak baya emek ister ..emekten de çok yetenek ister.sizde de var birşeyler....:a21:
tek_dileğimSelamun aleyküm kardeşim.
Emeğine sağlık.Çook güzell olmuşş..
aleyküm selamm..teşekkür ederim kardeşim ;)
sıla1:) tebessüm ettirdin emeğine sağlık yapmışsın yine afacanlığını:a12:
teşekkür ederim ablacım ;) :a01:
~Leyfunnur~esselamu aleykum, hayirli geceler,
ALLAH c.c. da seni güldürsün Sila ablam gibi benimde yüzümde tebessüm olusturdun, supersin 1 saatte yazmissin üstelik, döktürmüssün:B
pek aktif olamasamda ailemi çok seviyorum, hayirli geceler
Aleyküm selam kardeşim..
amiinn..teşekkür ederim kardeşim, hayırlı geceler ;)
Cileli54Yüce Rabb'im razi olsun güzel gönüllü insan,
Cok hos bir gönül sofrasi kurmussunuz,
Emeginiz ortada,sevinenler yazmada...
Arkasi gelir daha
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim..
ne güzel tarif etmişsiniz "gönül sofrası" eyvallah;)
sizde de var bişeyler ama:)
smyyesoooo bu da ne ki.sen bide benim yazıları gör kardeşim :a21:falan dermişim.şaka bi tarafa gerçekten güzel olmuş şiir maşallah kardeşim.bunu yazmak baya emek ister ..emekten de çok yetenek ister.sizde de var birşeyler....:a21:
heheeee
teşekkür ederim kardeşim şiir demeyelim de işte tanıdığımı kadarını kelimelere döktük;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67284-sitemizin-gunlugu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sitemizin yeni görünümü.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- sitemizin yetkililerinden ricam..... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Sitemizin Yeni Hali Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 49 cevap
- sitemizin değerli üyelerinden damla kardeşimiz nişanlandı Kutlama ve Tebrik Mesajları 33 cevap
- Sitemizin genç üyeleri okuyalım dikkate alalım inşaallah.. Nasihatler 14 cevap
- Sitemizin Japoncası... Bilgisayar Programları 27 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.