sitemizin yeni hali

1.032 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm..Sizinde bileceğiniz gibi sitenin şekli değişti.Ve gözüm açıldı nekadar güzel yapmışlar.:a22::a22:..Allah(c.c) yapanlardan razı olsun inşallah...

yeni halini böyle çok beğendim...

Hayırlı akşamlar....herkese....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

Evet çok güzel fakat çoğu zaman girilemiyor.
_Resul_

_Resul_

semra_06Evet çok güzel fakat çoğu zaman girilemiyor.

:a23: bağlantı hızından mı acaba...banada bazen oluyor...
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hoş hoşgeldin kıymetli kardeşim.

bende katılıyorum güzel bir görüntü oldu.

Değerli kardeşlerimiz;

Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.

Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...

_Resul_

-KAAN-, post: 714237, member: 82896

Değerli kardeşlerimiz;

Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.

Selam ve dua ile ...

hOŞBULDUK KAAN ABİ...Allah(c.c)'ya emanetsin inşallah...Kıymetli abim..
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm cümleten

Bencede çok güzel olmuş sitemizin yeni hali ee birde ben anlasam

lütfen biri cvplayabilirmi rica etsem

güç ve tecrübe ne anlama geliyorr

hayırlı geceler
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.o sizin bağlantı değeriniz.internet hızınız ile alakalı.selametle.

isranurr, post: 714243, member: 78579Selamün Aleyküm cümleten

Bencede çok güzel olmuş sitemizin yeni hali ee birde ben anlasam

lütfen biri cvplayabilirmi rica etsem

güç ve tecrübe ne anlama geliyorr

hayırlı geceler
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

-KAAN-, post: 714237, member: 82896

Değerli kardeşlerimiz;

Selam ve dua ile ...

Üye olarak katıldığım tek site bu inşallah düzelir.Diğer üyeliklerin hepsini iptal ettim.Allah'a emanet olun.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

-KAAN-
aleykümselam kardeşim.o sizin bağlantı değeriniz.internet hızınız ile alakalı.selametle.

tşk ederim sağolun hayırlı geceler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.