yeni halini böyle çok beğendim...
Hayırlı akşamlar....herkese....
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
1.032 görüntülenme · 8 yanıt
semra_06Evet çok güzel fakat çoğu zaman girilemiyor.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
-KAAN-, post: 714237, member: 82896hoş hoşgeldin kıymetli kardeşim.
bende katılıyorum güzel bir görüntü oldu.
Değerli kardeşlerimiz;
Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.
16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.
Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ...
isranurr, post: 714243, member: 78579Selamün Aleyküm cümleten
Bencede çok güzel olmuş sitemizin yeni hali ee birde ben anlasam
lütfen biri cvplayabilirmi rica etsem
güç ve tecrübe ne anlama geliyorr
hayırlı geceler
-KAAN-, post: 714237, member: 82896hoş hoşgeldin kıymetli kardeşim.
bende katılıyorum güzel bir görüntü oldu.
Değerli kardeşlerimiz;
Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.
16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.
Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ...
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.