Şu temsilciği hikayeye bir bakın!!!!!

1.665 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Ahmak bir adamın eline " Kıyafet ilmi " ne dair bir kitap geçer. Okurken şöyle bir yazı görür:
"Bir adamın başı küçük, sakalıyla boyu uzun olursa aklı az olur."
Meğer herifin de (kitabın tarif ettiği gibi) başı küçük, sakalıyla boyu uzundur, kendisini bu tarifin dışına çıkarmak ister. Ne yapması gerektiğini düşünür. Başını büyültmenin imkanı olmadığı gibi, boyunu kısaltması da mümkün değildir.
"Bari sakalımı olsun küçülteyim" diyerek şamdanı eline alır. Bir eliyle de sakalının yarısını tuttuktan sonra ikinci yarısını mumun alevine yaklaştırır. Birazı yanıp da sıcaklık parmaklarının uçlarına dokununca elini çeker. Yüzü cascavlak kalır. Bunun üzerine hokkayı kalemi eline alarak kitabın kenarına şundan yazar:
"Bunun gerçek olduğu üzerimde yaptığım deneyle anlaşılmıştır. Dolayısıyla ben de tasdik ederim!"
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm emeyine sağlık kardeşim
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

Aşkâ MecnunAhmak bir adamın eline " Kıyafet ilmi " ne dair bir kitap geçer. Okurken şöyle bir yazı görür:
Meğer herifin de (kitabın tarif ettiği gibi) başı küçük, sakalıyla boyu uzundur, kendisini bu tarifin dışına çıkarmak ister. Ne yapması gerektiğini düşünür. Başını büyültmenin imkanı olmadığı gibi, boyunu kısaltması da mümkün değildir.
"Bari sakalımı olsun küçülteyim" diyerek şamdanı eline alır. Bir eliyle de sakalının yarısını tuttuktan sonra ikinci yarısını mumun alevine yaklaştırır. Birazı yanıp da sıcaklık parmaklarının uçlarına dokununca elini çeker. Yüzü cascavlak kalır. Bunun üzerine hokkayı kalemi eline alarak kitabın kenarına şundan yazar:
"Bunun gerçek olduğu üzerimde yaptığım deneyle anlaşılmıştır. Dolayısıyla ben de tasdik ederim!"

ayy ALLAHIM YARABBİM çok güzeldi emeğine sağlık abicim selametle ALLAHA EMANET OLUN.......:a16::a16::a16:
mübarek

mübarek

Aktif Üye · 65 mesaj

sağol kardeşim emeğine sağlık güldürdün yaa beni......
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Aşkâ MecnunAhmak bir adamın eline " Kıyafet ilmi " ne dair bir kitap geçer. Okurken şöyle bir yazı görür:

hikayeden ben şu dersi çıkardım:)**

ama bunu söyleyecek kadarda dürüst_araştırmacı _deneyci olurlarmış..
teşekkürler .. güzel bir hikaye.. söyledigim latife çıkarılacak çok ders var ..
selam ve dua ile
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

Selamün Aleyküm. Allah razı olsun.akşam akşam güldürdünüz.selam ve dua ile hayırlı akşamlar...
.berfin.

.berfin.

Aktif Üye · 71 mesaj

sagol bu paylaşim icin
yesim efil

yesim efil

Kıdemli Üye · 100 mesaj

Allah raz ıolsun
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Gerçekten güzeldi..

Yalnız bir sorun var.Aşka Mecnun kardeşimizin bazı konuları neden yok?Ben aradığım şiiri bulamıyorum mesela..
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Hasıl ı KelamGerçekten güzeldi..

Yalnız bir sorun var.Aşka Mecnun kardeşimizin bazı konuları neden yok?Ben aradığım şiiri bulamıyorum mesela..

sana katılıyorum hasılı kelam ..????
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

teşekkürler.....
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

eyvalllah süper bi paylaşım emeğine sağlık
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.