🔒 sigara içenler buyrun 1dk bakın; içmeyenlerde baka bilir

1.596 görüntülenme · 5 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

ABD’nin Minnesota eyaletinde yapılan ve sonuçları İngiltere'de yayımlanan Cancer adlı tıp dergisinde açıklanan bir araştırma, akciğer filminin sonuçlarını gören sigara tiryakilerinin hiçbir destekleyici uygulamaya gerek duyulmadan sigarayı bırakabildiklerini ortaya koydu. Araştırmaya göre akciğerde röntgen filmiyle yapılan kanser taraması sırasında, film sonuçları kendilerine gösterilen 901 hastadan, 14'ünün hiçbir etkiye ve desteğe gerek kalmadan bir yıl içinde sigarayı bıraktığı belirtiliyor. Bu oran, normal koşullarda sigarayı bırakma oranının tam iki katı.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
İnsan beğenmez.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a
güzel bir fikir ama benim eşim üzerinde ne kadar etkili olur bilmem tez zamanda bırakması temennisiyle....a.e.o
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

ALLAH razı olsun paylaşıma teşekkürler
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

keşke birakabilsem diyorum ama beyin müsade etmiyor... Aslinda sigaraya verdiğimiz parayla şimdi köşkte alinirdi sarayda
Gülfidan

Gülfidan

Mübarek Üye · 679 mesaj

Fosur fosur fosur

İçiyorum

Bırakamıyorum!!!

Nefs musade etmiyor işte...
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.