zeynep44 yazdı:
BU ARADA 9 METRE BEZ DENİLMİŞ YA O STANDART MI ACABA? GERÇEKTEN 9 METRE Mİ BUNU BİLMİYORDUM.......
evet standart
şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
k.s.e.o.
4.172 görüntülenme · 36 yanıt
zeynep44 yazdı:
BU ARADA 9 METRE BEZ DENİLMİŞ YA O STANDART MI ACABA? GERÇEKTEN 9 METRE Mİ BUNU BİLMİYORDUM.......
hafize yazdı:
Bu hava yolları korkuttu beni yere bir çakılırsak bizi kimse çıkaramaz çocuk babannesine sormuş babanne sen niye hep Kur an okuyorsun babanne evladım son imtihanlarıma çalışıyorum demiş Hava yollarında ki uçağa binmeden dersimizi çok çalışmamız lazım çok Hepimize Rabbim yüz akıyla gitmemizi nasip etsin S,A,:(:(:(
hilal76 yazdı:
paylaştığın için tşk biraz korkutucu amma kaçış yok bu yolculuk için hazırlık yapmak gerek
mtekik yazdı:
EFENDİM HOŞGELDİNİZ. ŞİRKETİMİZDEN MEMNUN OLUP OLMAMANIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL . ÇÜNKÜ BU İSTİKAMETE BİZDEN BAŞKA FİRMA GİTMİYOR.
BİLETLERİNİZ AŞAĞIDADIR.
K.S.E.O.
AHİRET HAVA
YOLLARI
HAREKET YERİ : DÜNYA
VARIŞ YERİ : AHİRET
UÇUŞ SAATİ : HER AN KALKABİLİR.
MÜRACAAT : AZRAİL (A.S.) ADRESTEN TESLİM.
GİDİŞ/DÖNÜŞ : BİLETLER SADECE GİDİŞ İÇİNDİR.
MÜSAADE EDİLEN EŞYALAR :
1- 9 METRE BEYAZ BEZ
2- SALİH AMEL
3- HAYIRLI EVLAT
4- FAYDALI İLİM
YOLCU BERABERİNDE BAŞKA EŞYA GÖTÜREMEZ, HUZURLU VE RAHAT BİR YOLCULUK İÇİN SAYIN YOLCULARIMIZDAN KURAN’I KERİM VE HADİS-İ ŞERİFLERDEKİ TALİMATLARA UYMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
NOT : GÖREVLİLERE VERİLECEK FORMLARI DOĞRU VE NOKSANSIZ OLARAK DOLDURUNUZ.
1- ÖMRÜNÜ NEREDE TÜKETTİN?
2- GENÇLİĞİNİ NEREDE GEÇİRDİN?
3- MALLARINI NEREDEN KAZANDIN, NEREYE HARCADIN?
4-ALLAH İÇİN NE YAPTIN?
nuresma yazdı:
s.a. abi
...bu bir yolculuk ki biletleri önceden ayarlı, hiç ayrım yapmayan İlahi adaletin bir nişanesi... aciz insanın son durağı... ötesi Rabbin rızası...B)Rabbim razı olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6629-bir-ucak-seyahatine-ne-dersiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.