Rüyamda 2 3 aydır genelde uçak düştüğünü görüyorum
752 görüntülenme · 2 yanıt
yorum
yorum
uçak görmek bence her işiyin sıkıntısız ve ferah olacağına delalet eder..atalarımız der ki müslim uçağı çok sever çünki ölümü de temiz çektirmez kalımı da temiz zaman ve mekanda ki işleri çabucak ulaştırır..bu nedenle sizin hayatınızda ucak yolculuğu gibi sağ salim sıkıntısız ve hayırlara vesiledir insallah selamün aleyküm..
yorum
uçak görmek bence her işiyin sıkıntısız ve ferah olacağına delalet eder..atalarımız der ki müslim uçağı çok sever çünki ölümü de temiz çektirmez kalımı da temiz zaman ve mekanda ki işleri çabucak ulaştırır..bu nedenle sizin hayatınızda ucak yolculuğu gibi sağ salim sıkıntısız ve hayırlara vesiledir insallah selamün aleyküm..
gokce1958, post: 1139147, member: 57410uçak görmek bence her işiyin sıkıntısız ve ferah olacağına delalet eder..atalarımız der ki müslim uçağı çok sever çünki ölümü de temiz çektirmez kalımı da temiz zaman ve mekanda ki işleri çabucak ulaştırır..bu nedenle sizin hayatınızda ucak yolculuğu gibi sağ salim sıkıntısız ve hayırlara vesiledir insallah selamün aleyküm..
=) sanırım bu gunlerde dediğiniz şeyler oluyor Allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60240-ruyamda-2-3-aydir-genelde-ucak-dustugunu-goruyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamberimizin (s.a.v) günümüzde genelde unutulan sünnetleri Sünnet-i Seniyye 3 cevap
- bulanık görüyorum diye doktora gitti ve sonuç Resimler 7 cevap
- UÇAK YAZILARI(İLĞİNÇ) Resimler 2 cevap
- UÇAK TEKNOLOJİSİ (kur'an mucizeleri) Kuran-ı Kerim 2 cevap
- BİR UÇAK SEYAHATİNE NE DERSİNİZ. Ahiret ve Kıyamet 36 cevap
- İlk Yerli Casus Uçak Karayel Gündem 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.