Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun...

68.877 görüntülenme · 736 yanıt

Paylaş:
_Ubeydullah_

_Ubeydullah_

Aktif Üye · 63 mesaj

yaralı kalpHayırlı bayramlar dilerim cenabı mevlam tekrarını nasip eder inşallah

Allah razı olsun.. Hayırlı bayramlar.. Beraber inşa-Allah nice hayırlı bayramlara..
Esselamu aleyküm ve rahmetullah..

(bu arada sölemeden geçemicem resmin cokk güzel.. Allah o nun hatırna affetsin günahlarımızı..) :(
eskisehirli 26

eskisehirli 26

Yeni Üye · 1 mesaj

bayram

bayram

butun musluman kardeslerimin ramazan bayramini kutlar hayirli bayramlar dilerim.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Ubeydullah_Allah razı olsun.. Hayırlı bayramlar.. Beraber inşa-Allah nice hayırlı bayramlara..
Esselamu aleyküm ve rahmetullah..

(bu arada sölemeden geçemicem resmin cokk güzel.. Allah o nun hatırna affetsin günahlarımızı..) :(

hayırlı bayramlar.resimdeki kişi kim acaba merak ettimde.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam .amin inşaALLAH.hayırlı ve bereketli bayramlar olsun

aylin26, post: 797372, member: 22944selamun aleykum kaan kardeşim sitede pek bi sakın yok bayram munasebetıyle
bayramınız mubarek olsun duanızda banada yer ayırırsanız cok mutlu olurum bende size du ederım:) saka tabi her daim dualardasınız biliniz.
teyzemiz(anneniz)amcamız(babanız)ı(i)n ellerinden öper bayramlarnını mubarek olmasını isterim
inşaALLAH bu site catısı altında daha bicokkkkk bayrmalr görürüz bu gunleri anar tebessum ederız selamtle kal kardeşim.

cerennurumallah razı olsun kardeşim hayırlı bayramlar inşallah

zeyneb_ül-kübras.a bayramınız mübarek olsun..

SONveMukeMMeLSelamun Aleykum;

Allah Razı Olsun, Müslüman Alemi'nin Ramazan Bayramını Tüm İçtenliklerimle Kutluyorum. Nice Bayramlara.

Berk_OkanVeAleykümselam
Cümlemizin bayramı Mübarek olsun.
Selam ve Dua ile.

HiLaL-i_AhmeRSelamun Aleykum Tüm İslam aleminin bayramını canı gönülden kutlar hayırlara vesile olmasını temenni eder küçüklerimin gözlerinden(gözlüklülerin gözlüklerinden) büyüklerimin ellerinden öperim =)

aişetün.aselbir ramazan daha yaşadık ŞÜKÜR RABBİMİZE. RABBİM BUGÜN DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN. TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.

can sıkıntısıbayraminiz mübarek olsun......

garibullahEsselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh. Bu mübarek gün tüm müslüman alemine hayırlı olması dileği ile. hayırlı bayramlar

huzunlu_gurbetselamunaleykum herkese mutlu bayramlarrr....

edasSelam Aleykum
Herkese hayirli bayramlar

bagbanS.A. Tüm islam aleminin ve site sakinlerinin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum... Hepimize hayırlı olur inş. Nice bayramlara iman ve sağlıkla ermemiz dileğiyle.İYİ BAYRAMLAR...

mahsun kul Allahım,
Mübarek ramazan ayını hayırlısıyla tamamladığımız şu mübarek bayram günün de Rahmetine ,fazlına,lütf'u keremine ,güç ve kuvvetine iltica ediyor ve bize dostluğunu lutfemeni ,koruyup kollamanı ,yardımını esirgememeni ,başka kapılarda dolaşma ve elaleme el açma mecburiyetinde bırakmamanı diliyoruz Rabbim.

Allahım günahlarımız,cürümlerimiz ve hatalarımız olsa da biz Senin kulunuz.bizi affetmen Senin şanındandır.İşte o zaman bayram bizim için hakiki bayram olur.

tüm kardeşlerimizin ve islamiyet gen ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

ufuk35Aleykum selam. Tüm mümin kadeşlerimin Ramazan bayramı mübarek olsun.Rabbim inşallah diğer ramazan ayınada ulaştırır bizi.

Not : İnsanlardan bir rica,bayramımızın adını "şeker bayramı" olarak koymasınlar.

bkaan50S.Aleyküm Tüm Ümmeti Muhammedin Ramamazan Bayramını Kutlar hayırlarada vesile olmasını dilerim.

basri birsenS.Aleyküm Tüm Ümmeti Muhammedin Ramamazan Bayramını Kutlar Rabbim nice bayramlara erişmeye nasıp etsin

mutsuzbayramınz mübarek olsun,allah razı olsun...

Zehra!!!bu konudada bizi aydinlatiginiz icin allah razi olsun sizden....Ramazan gittiği için değil, günahlarımızın affolduğu için, büyük sevap ve nimete kavuştuğumuz için
bayram yapıyoruz.Ve bu arada tüm müslümanlarin tüm arkadaslarimizin bayramini kutlarim....

merve04, post: 797490, member: 86179selamünaleyküm hayırlı bayramlar.ramazanı şerifi geride bırakmanın hüznü mübarek ramazan bayramına kavuşmanın sevinci içerisinde tüm islam aleminin ve forumdaki değerli kardeşlerimin mübarek ramazan bayramınızı kutlar yüce ALLAHTAN hayırlara vesile olmasını temenni ederim.selam ve dua ile

garip_yolcuTÜM İSLAM ALEMİNİN VE ÜYE KARDEŞLERİMİN BAYRAMINI KUTLARIM.. ALLAH RAZI OLSUN...
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

RECEB-I KAMERselamun aleyküm hafize annem ve değerli kardeşlerim;
Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim..Rabbim nice ramazanlara ve bayramlara ulaştırsın bizleri inşAllah..iyi bayramlar,Rabbime emanet olunuz..

Aleykümselam RECEB_İ KAMER İzinemi geldin oğlum anneciğinde iki bayram yapmıştır sanada iyi tatiller iyi bayramlar A.E.O OĞLUM

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

nevin2007degerli kardeşlerim ve hafize anne mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum saglıklı ve huzur dolu günler dileklerimle küçüklerimi sevgi ile kucaklarken büyüklerimin ellerinden öpüyorum.hep beraber daha nice ,nice bayramlara....... HAYIRLI BAYRAMLAR.A.E.O.

BENDE BAYRAMINIZI KUTLUYORUM SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLER DİLİYORUM A.E.O

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

huzunlu_gurbetselamunaleykum hafize annem bayraminiz mubarek olsun ellerinizden opuyorum birlikte daha nice nice bayramlar karsilariz insallah..... Allah,a emanet ol selam ve dua ile.... :):):)

Aleykümselam huzunlu gurbet rabbim seni hiçbir zaman hüzünlendirmesin yüzünden gülücüklerini tebessümlerini eksit etmesin gurbet ellerde Allahım yar ve yardımcınız olsun A.E.O

Mevlana'dan

Bana

emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

sizinde bayramınız mübarek olsun kardeşlerim
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

selamunaleyküm..siteye tekrar girmek ne güzel bayramın ilk günü nasip oldu bana.hafize annem yazdığın ilk yazıya bayıldım.allah razı olsun.tüm site ahalisinin ramazan bayramı mübarek olsun.el öpenleri çok olsun inşallah:D
hafize annem sizinde özellikle elinizi öpüyorum..
umarım bu mübarek ramazan bayramı tüm islam alemi için hayırlara vesile olur..güvenileceklerin en büyüğüne emanetsiniz..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

selamun aleyküm hafize annem
ramazan bayramın mubarek olsun ellerınden öperim
sitedeki tüm kardeşlerimiz yanaklarından buyuklarımın ellerınden öperım
bayramınız mubarek olsun hayırlala vesile olmasını canabı allahtan dilerim
çağrı91

çağrı91

Kıdemli Üye · 237 mesaj

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mubarek olsun..Allah'a emanetsiniz.
hafize

hafize

emine2sizinde bayramınız mübarek olsun kardeşlerim

RABBİM HEPİMİZE TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞ

Mevlana'dan

Bana

sevda_61

sevda_61

Üye · 11 mesaj

herkesin bayramı mübarek olsunn
hafize

hafize

enise karadenizselamunaleyküm..siteye tekrar girmek ne güzel bayramın ilk günü nasip oldu bana.hafize annem yazdığın ilk yazıya bayıldım.allah razı olsun.tüm site ahalisinin ramazan bayramı mübarek olsun.el öpenleri çok olsun inşallah:D
hafize annem sizinde özellikle elinizi öpüyorum..
umarım bu mübarek ramazan bayramı tüm islam alemi için hayırlara vesile olur..güvenileceklerin en büyüğüne emanetsiniz..

VE ALEYKÜM SELAM ENİSE nerelerdeydiniz bayadan beri yoktunuz bayramlar sevenleri kavuşturuyor demi bende bayramını kutluyorum ve öpüyorum :a18:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

sevgi dincselamun aleyküm hafize annem
ramazan bayramın mubarek olsun ellerınden öperim
sitedeki tüm kardeşlerimiz yanaklarından buyuklarımın ellerınden öperım
bayramınız mubarek olsun hayırlala vesile olmasını canabı allahtan dilerim

Aleykümselam sevgicim bende bayramını kutluyorum hep beraber nice bayramlara diyorum ne kadar isim benzerliği bizim bir akraba gelini var onunda adı soyadı aynı hatta bikeresinde sordum girdiğin site varmı diye :a18:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

çağrı91Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mubarek olsun..Allah'a emanetsiniz.

AMİN SİZLERİNDE İNŞ

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

sevda_61herkesin bayramı mübarek olsunn

AMİİİN SİZİNDE :a16:

Mevlana'dan

Bana

vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

selamün aleyküm
bayramınız mübarek olsun...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam .amin inşaALLAH.hayırlı ve bereketli bayramlar olsun

vuslat_hasen, post: 797676, member: 84496selamün aleyküm
bayramınız mübarek olsun...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

mahsun kulhayırlı bayramlar.resimdeki kişi kim acaba merak ettimde.

Doğrusu bende merak ettim

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.