Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun...

68.886 görüntülenme · 736 yanıt

Paylaş:
garibullah

garibullah

Yeni Üye · 2 mesaj

Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh. Bu mübarek gün tüm müslüman alemine hayırlı olması dileği ile. hayırlı bayramlar
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

sağol hafize anneciğim..sizin gibi bir anne herkes başına hafize anneciğim:a29:

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

selamun aleyküm hafize annem ve değerli kardeşlerim;
Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim..Rabbim nice ramazanlara ve bayramlara ulaştırsın bizleri inşAllah..iyi bayramlar,Rabbime emanet olunuz..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

degerli kardeşlerim ve hafize anne mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum saglıklı ve huzur dolu günler dileklerimle küçüklerimi sevgi ile kucaklarken büyüklerimin ellerinden öpüyorum.hep beraber daha nice ,nice bayramlara....... HAYIRLI BAYRAMLAR.A.E.O.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum gulnisa hocam bayraminiz mubarek olsun opuyorum ellerinizden... :) bende cocuk olup kapina gelmek istiyorum ama cok cok seker cikolata ve tatli isityorum olurmu? :):) aslinda saka yapiyorum tatlii severim ama bukadar cok yesem komaya girerim heralde :D neyse Allah,a emanet ol hocam sizler cok cok degerli insanlarsiniz bizde lise yillarinda pek bilemedik hocalarimizin degerini o yuzden uzgunum biraz ama hepsinin burdan byramini kutluyorum .......
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

selamunaleykum hafize annem bayraminiz mubarek olsun ellerinizden opuyorum birlikte daha nice nice bayramlar karsilariz insallah..... Allah,a emanet ol selam ve dua ile.... :):):)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

selamunaleykum herkese mutlu bayramlarrr....
edas

edas

Kıdemli Üye · 151 mesaj

Selam Aleykum
Herkese hayirli bayramlar
bagban

bagban

Aktif Üye · 53 mesaj

S.A. Tüm islam aleminin ve site sakinlerinin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum... Hepimize hayırlı olur inş. Nice bayramlara iman ve sağlıkla ermemiz dileğiyle.İYİ BAYRAMLAR...
hüseyinsölümboz

hüseyinsölümboz

Yeni Üye · 1 mesaj

ALLAH sizdn razı olsun sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun ve bütün sitdeki arkadaşların bayramları mutlu huzurlu ve mübarek olsun
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Allahım,
Mübarek ramazan ayını hayırlısıyla tamamladığımız şu mübarek bayram günün de Rahmetine ,fazlına,lütf'u keremine ,güç ve kuvvetine iltica ediyor ve bize dostluğunu lutfemeni ,koruyup kollamanı ,yardımını esirgememeni ,başka kapılarda dolaşma ve elaleme el açma mecburiyetinde bırakmamanı diliyoruz Rabbim.

Allahım günahlarımız,cürümlerimiz ve hatalarımız olsa da biz Senin kulunuz.bizi affetmen Senin şanındandır.İşte o zaman bayram bizim için hakiki bayram olur.

tüm kardeşlerimizin ve islamiyet gen ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
ufuk35

ufuk35

Üye · 26 mesaj

Aleykum selam. Tüm mümin kadeşlerimin Ramazan bayramı mübarek olsun.Rabbim inşallah diğer ramazan ayınada ulaştırır bizi.

Not : İnsanlardan bir rica,bayramımızın adını "şeker bayramı" olarak koymasınlar.
bkaan50

bkaan50

Yeni Üye · 4 mesaj

bayramlaşma

bayramlaşma

S.Aleyküm Tüm Ümmeti Muhammedin Ramamazan Bayramını Kutlar hayırlarada vesile olmasını dilerim.
basri birsen

basri birsen

Yeni Üye · 0 mesaj

S.Aleyküm Tüm Ümmeti Muhammedin Ramamazan Bayramını Kutlar Rabbim nice bayramlara erişmeye nasıp etsin
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

-KAAN-

((:site ahalisi için hazırlanmıştır.alıntı değildir.:a37:)

Ramazan gittiği için değil, günahlarımızın affolduğu için, büyük sevap ve nimete kavuştuğumuz için
bayram yapıyoruz. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

Bayram sabahı Müslümanlar, namaz için camilerde toplanınca, Allahü teâlâ, meleklere, “İşini yapıp ikmal edenin karşılığı nedir?” diye sorar. Melekler de, “Ücretini almaktır” derler. Allahü teâlâ da, “Siz şahit olun ki, Ramazandaki oruçların ve namazların karşılığı olarak kullarıma kendi rızamı ve mağfiretimi verdim. Ey kullarım, bugün benden isteyin, izzet ve celâlim hakkı için istediklerinizi veririm” buyurur.

[Beyheki]

Dargın olanların, bayramı beklemeyip, hemen barışması gerekir. Allahü teâlâyı ve Peygamber efendimizi seven kimse, insanların kusurlarına bakmaz, hoşgörülü olur. İyi insan yani mümin, herkesle iyi geçinir. Başkalarına sıkıntı vermediği gibi, onlardan gelecek eziyetlere de katlanır.

Kimseye darılmamalı, dargınlık olduysa, 3 günden fazla sürmemeli, bayrama kadar süren bir dargınlık olduysa, daha fazla gecikmeden barışmalıdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

Din kardeşiyle üç günden çok küs durmak caiz değildir. Üç gün sonra, onunla karşılaşırsa, ona selam verip hatırını sormalıdır. O kimse selamını alırsa, birlikte sevaba ortak olurlar. Eğer selamını almazsa günaha girer. Selam veren kimse de küs durma mesuliyetinden kurtulmuş olur.
[Ebu Davud]

Allahü teâlâ buyurur ki: Benim için birbirini ziyaret eden, benim için birbirini seven, benim için veren, benim için birbirine yardım eden, sevgime mazhar olur.
[Hakim]

bayramınız mübarek ve hayırlı ola inşaALLAH.

bayramınz mübarek olsun,allah razı olsun...
Zehra!!!

Zehra!!!

Yeni Üye · 3 mesaj

bu konudada bizi aydinlatiginiz icin allah razi olsun sizden....Ramazan gittiği için değil, günahlarımızın affolduğu için, büyük sevap ve nimete kavuştuğumuz için
bayram yapıyoruz.Ve bu arada tüm müslümanlarin tüm arkadaslarimizin bayramini kutlarim....
merve04

merve04

Yeni Üye · 3 mesaj

selamünaleyküm hayırlı bayramlar.ramazanı şerifi geride bırakmanın hüznü mübarek ramazan bayramına kavuşmanın sevinci içerisinde tüm islam aleminin ve forumdaki değerli kardeşlerimin mübarek ramazan bayramınızı kutlar yüce ALLAHTAN hayırlara vesile olmasını temenni ederim.selam ve dua ile
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

aleyküm selam gülnisa kardeşim.bende o güzel dileklerine AMİN diyorum ve bayramını kutlayarak bir ablan olarak seni sevgiyle kucaklıyorum.HER GÜNÜN BAYRAM SEVİNCİ GİBİ OLSUN.A.E.O.
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

TÜM İSLAM ALEMİNİN VE ÜYE KARDEŞLERİMİN BAYRAMINI KUTLARIM.. ALLAH RAZI OLSUN...
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Bayraminiz kutlu olsunnnnnnnnn :)

Bayraminiz kutlu olsunnnnnnnnn :)

Hayırlı bayramlar dilerim cenabı mevlam tekrarını nasip eder inşallah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.