Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca

1.637 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

davaislam, post: 1224768, member: 73307YouTube - Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca

yok sana hindi düşer Kurban bayramında :D coştur bizi Ahmed Hoca valla zamanın Nasreddin Hocasu gibi MAŞAALLAH

Amacınız islama çelme takmaksa kendinize YAZIK EDİYORSUNUZ.
Yok eğer Ahmet hocamızın söylediklerinin aksinde bilgiye sahipseniz,İlmi delillere dayalı bir reddiye yazın da bizler de faydalanalım...

Bu tür davranışlar,sadece ANLAMSIZLIĞIN ötesinde ÇİRKİN!

Anlaşılması duasıyla...
davaislam

davaislam

Kıdemli Üye · 257 mesaj

öyle de ben Cübbeli Ahmed Hoca'nın dediklerine karşı çıkmıyorum hatta Nasreddin Hoca'ya benzetmekle iltifat bile etmiş oluyorum İslam'ın tatlı dili Ahmed Hoca
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

davaislam, post: 1224768, member: 73307YouTube - Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca

yok sana hindi düşer Kurban bayramında :D coştur bizi Ahmed Hoca valla zamanın Nasreddin Hocasu gibi MAŞAALLAH

davaislam, post: 1224770, member: 98622öyle de ben Cübbeli Ahmed Hoca'nın dediklerine karşı çıkmıyorum hatta Nasreddin Hoca'ya benzetmekle iltifat bile etmiş oluyorum İslam'ın tatlı dili Ahmed Hoca

Bakınız güzel kardeşim,öncelikle niyetinizi yanlış anladığım için çok özür dilerim.
Ama yanlış ifadeler kullanılmış bunu da belirteyim olur mu,inşallah biraz düzenleyelim konumuzun içeriğini de benim gibi yanlış anlayan kardeşlerimiz çıkmasın...
Üstelik ben şuan videoyu da açamadım,bir sorun var sanırım,neden bahsettiğini burada anlayamadım malesef...
İnşallah söylediklerim anlaşılırdır,hayırlara vesile olur...
Geceniz hayır olsun...
davaislam

davaislam

Kıdemli Üye · 257 mesaj

sizin de geceniz hayrlı olsun videoyu izlediğinizde demek istediğimi anlarsınız kardeşler arasında bazen yanlış anlaşılmalar olabilir kardeşim sorun değil ;)
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

muhahaha yarıldım xD
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.