yok sana hindi düşer Kurban bayramında :D coştur bizi Ahmed Hoca valla zamanın Nasreddin Hocasu gibi MAŞAALLAH
Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca
1.637 görüntülenme · 5 yanıt
YouTube - Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca
yok sana hindi düşer Kurban bayramında :D coştur bizi Ahmed Hoca valla zamanın Nasreddin Hocasu gibi MAŞAALLAH
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
davaislam, post: 1224768, member: 73307YouTube - Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca
Amacınız islama çelme takmaksa kendinize YAZIK EDİYORSUNUZ.
Yok eğer Ahmet hocamızın söylediklerinin aksinde bilgiye sahipseniz,İlmi delillere dayalı bir reddiye yazın da bizler de faydalanalım...
Bu tür davranışlar,sadece ANLAMSIZLIĞIN ötesinde ÇİRKİN!
Anlaşılması duasıyla...
Yok eğer Ahmet hocamızın söylediklerinin aksinde bilgiye sahipseniz,İlmi delillere dayalı bir reddiye yazın da bizler de faydalanalım...
Bu tür davranışlar,sadece ANLAMSIZLIĞIN ötesinde ÇİRKİN!
Anlaşılması duasıyla...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
davaislam, post: 1224768, member: 73307YouTube - Sen Hindi Kes Kurban Bayramında - Cübbeli Ahmed Hoca
davaislam, post: 1224770, member: 98622öyle de ben Cübbeli Ahmed Hoca'nın dediklerine karşı çıkmıyorum hatta Nasreddin Hoca'ya benzetmekle iltifat bile etmiş oluyorum İslam'ın tatlı dili Ahmed Hoca
Bakınız güzel kardeşim,öncelikle niyetinizi yanlış anladığım için çok özür dilerim.
Ama yanlış ifadeler kullanılmış bunu da belirteyim olur mu,inşallah biraz düzenleyelim konumuzun içeriğini de benim gibi yanlış anlayan kardeşlerimiz çıkmasın...
Üstelik ben şuan videoyu da açamadım,bir sorun var sanırım,neden bahsettiğini burada anlayamadım malesef...
İnşallah söylediklerim anlaşılırdır,hayırlara vesile olur...
Geceniz hayır olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65968-sen-hindi-kes-kurban-bayraminda-cubbeli-ahmed-hoca · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslamda Yılbaşı,Noel Baba,Hindi vs..!! Fıkıh ve Akaîd 6 cevap
- hindi katliyamına hayır Boykot 31 cevap
- Cübbeli Ahmet Hoca tahliye oldu Gündem 6 cevap
- Cübbeli Ahmet Hoca - Ramazan-i Serif Sohbetleri İlahiler ve Ezgiler 16 cevap
- Cübbeli Ahmet Hoca(Ahmet Mahmut Ünlü)'ye yapılan zulüm Gündem 3 cevap
- cübbeli ahmet hoca iftiranın kanıtı Gündem 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.