- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
13 ARALIK 2009
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
13 Aralık 2009 Teke Tek Özel (504)
4.037 görüntülenme · 12 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
_KAAN_Selamünaleyküm kardeşim;
Canlı yayını izleme fırsatım oldu.Hocamızın ilmine ve yüreğine sağlık olsun.Selametle kalsın,selametle kalasınız.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
HilserSeN, post: 1216390, member: 93094Yusuf Kardeşim Küfrün karsisinda herkes susarsa ne olur ...Kimse cıkmaz gercekleri tevhidi anlatmassa ne olur Susmak degil care Seyyid kutup gibi cıkmak haykırmak Yaptıklarınızdan Allah razı degil diye ...
Selametle
_YUSUF_, post: 1216388, member: 83361Selamün Aleyküm
Hocamıza saygımız, sevgimiz vardır ama bu proğrama katılmasını kesinlikle tasvif etmiyorum.Sebebi,
Söylediği hükümlerle karşısındaki muhatabları dalga geçer tavırlar takınıyorlar sözler kullanıyorlar.
Dolayısı ile Allah'ın ayetlerinin küfredildiği yerde Hocamız gibi bir insanın hala nasıl durabildiğine anlam veremedim.
Selam ve dua ile
_YUSUF_, post: 1216394, member: 93094Ben konuşmasın diye bir cümle kurmadım Muhterem
Anlatacağımız yeri ve konumu belirlerken islamın ölçülerini dikkate almalyız.Bu proğramda bu ölçüler malesef aşılmış durumdadır.
Allah'u teala Nisa. 140 ayette şöyle buyurur.
O, size Kitapta Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğinizde, onlar bir başka söze dalıp geçinceye kadar, onlarla oturmayın, yoksa siz de onlar gibi olursunuz" diye indirdi. Doğrusu Allah, münafıkların ve kafirlerin tümünü cehennemde toplayacak olandır
Bu ayet gayet açıktır.
Selam ve dua ile
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
Ravzadakinurunkölesi, post: 1216419, member: 89858
Ve Aleyküm selam,
size katılmıyorum,ama saygım büyük.Alla cc. razı olsun yorum belirttiğini için...Aktardığınız ayeti de inkar etmiyorum lakin Cübbeli hoca efendimizin bu ayeti bilmediğini düşünemiyorum bir,ikincisi ve en önemlisi oraya Mahmut Efendi hz.lerinin izniyle çıktı...
Biliyorsunuz ki Efendi Hz.leri büyük bir kutup,Tefsir alimi (RUHUL FURKAN tefsirinin sahibi),o izin vermişse bu iş doğru iştir.Anlaşılması ve hayırar vesile olması duasıyla,inşallah
_SeNaToR_, post: 1216427, member: 89918Kardeş şu sözün çok dikkatimi çekti bir soru sorma gereği duydum
O efendi dediğin şahıs dinde hüccet mi ki o izin vermişse bu iş doğru diyorsun.Arkadaş ayetle cevap vermiş.Orda fatih altaylı resmen dalga geçiyor alttan alıyor cübbeli
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65368-teke-tek-programi-ve-cubbeli-ahmet-hoca · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.