birde kardeşlerim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı
ya arkadaşlar allah rızası için doğrusu nedir
3.076 görüntülenme · 10 yanıt
4444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun
birde kardeşlerim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı
gülkoksam, post: 1223614, member: 935924444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun
S.a.Kıymetli kardeşim.
Rabbımızı zikretmek için illaki abdestli olmaya gerek yok,okunabilir.
Hatta bırakın tesbihatı,Kur'an dan ezberimizde olan sureleri bile okuyabiliriz.
Başımız açıkkende salavatı şerife,salaten tünciyna,salati tefriciye okuyabiliriz.
En güzeli ise;imkanlarımız var ise bir an önce tesettüre girmek olsun kardeşim.
Selam ve dua ile.
tefriciye hayızlıyken okunur kardeşim. hayızlıyken Kurandan bir ayet bile okunmaz. bu duadır Kuranda yoktur. dua ederken başını örtmek abdest almak gerekmez. tevhid çekilir sübhanallah elhamdülilallah allahü ekber denir.
bir ayrıntı Kuranda geçen fatiha rabbena rabbenağfirli gibi duaları başında Allahü ekber diyerek dua niyetiyle hayızlıyken okunabilir.
nette soru cevap siteler var bakabilirsiniz şimdi vaktim yok bulur kopyalar buraya yapıştırırdım alimlerin kaleminden, kaynağıyla daha iyi olur.
bir ayrıntı Kuranda geçen fatiha rabbena rabbenağfirli gibi duaları başında Allahü ekber diyerek dua niyetiyle hayızlıyken okunabilir.
nette soru cevap siteler var bakabilirsiniz şimdi vaktim yok bulur kopyalar buraya yapıştırırdım alimlerin kaleminden, kaynağıyla daha iyi olur.
gülkoksam ↗arkadaşlar çok saolun ya allah sizden razı olsun binkere bu akşam başlayacam rabbim kabul etsin inşalah
Amin kardeşim.Rabbım kabul eylesin inşaallah.
Kur'ana sevdalı, post: 1223625, member: 94922Amin kardeşim.Rabbım kabul eylesin inşaallah.
inşallah kardeşim çok mutlyum bu duayı okuyacam diye sanki duam kabul oldu gibi bir sevinç var içimde hayırdır inşallah
birde kardeşim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65878-ya-arkadaslar-allah-rizasi-icin-dogrusu-nedir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Eeee Pes Doğrusu Boykot 20 cevap
- ATASÖZLERİMİZDE BİR ALEM DOĞRUSU... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BAKIIIIIINN:(((((((( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- S.A arkadaşlar Allah rızası için hatime yardım edermisiniz? Hatim Listesi 30 cevap
- Allah rızası için 1.000 adet salat-ı tüncina okumama yardım edin arkadaşlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Allah c.c. Rızası için arkadaşlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.