ya arkadaşlar allah rızası için doğrusu nedir

3.076 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

4444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun
birde kardeşlerim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

gülkoksam, post: 1223614, member: 935924444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun

S.a.Kıymetli kardeşim.
Rabbımızı zikretmek için illaki abdestli olmaya gerek yok,okunabilir.
Hatta bırakın tesbihatı,Kur'an dan ezberimizde olan sureleri bile okuyabiliriz.
Başımız açıkkende salavatı şerife,salaten tünciyna,salati tefriciye okuyabiliriz.
En güzeli ise;imkanlarımız var ise bir an önce tesettüre girmek olsun kardeşim.
Selam ve dua ile.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

tefriciye hayızlıyken okunur kardeşim. hayızlıyken Kurandan bir ayet bile okunmaz. bu duadır Kuranda yoktur. dua ederken başını örtmek abdest almak gerekmez. tevhid çekilir sübhanallah elhamdülilallah allahü ekber denir.

bir ayrıntı Kuranda geçen fatiha rabbena rabbenağfirli gibi duaları başında Allahü ekber diyerek dua niyetiyle hayızlıyken okunabilir.
nette soru cevap siteler var bakabilirsiniz şimdi vaktim yok bulur kopyalar buraya yapıştırırdım alimlerin kaleminden, kaynağıyla daha iyi olur.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

arkadaşlar çok saolun ya allah sizden razı olsun binkere bu akşam başlayacam rabbim kabul etsin inşalah
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

gülkoksam arkadaşlar çok saolun ya allah sizden razı olsun binkere bu akşam başlayacam rabbim kabul etsin inşalah

Amin kardeşim.Rabbım kabul eylesin inşaallah.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

Kur'ana sevdalı, post: 1223625, member: 94922Amin kardeşim.Rabbım kabul eylesin inşaallah.

inşallah kardeşim çok mutlyum bu duayı okuyacam diye sanki duam kabul oldu gibi bir sevinç var içimde hayırdır inşallah
birde kardeşim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

sınırı varmı arkadaşlar 1 haftada bitmesi gibi
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

cevap veren yokmu:(
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

canım 1 haftada bitmesi iyi olurmus derler