Eeee Pes Doğrusu

2.284 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

yorumsuz

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı başörtülü kadın aldığı yanıt karşısında tam bir şok yaşadı. Fakülte yetkililerinin savunması ise bu kadarına da pes dedirti: 'Öğrenci zannettik!'
KENAN KIRAN'ın haberi

“Başörtülü öğrenciler İstanbul Üniversitesi kapısından geri çevrilecek!..” diyen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, insanların yanı sıra hayvanları da mağdur ediyor.

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı vatandaş, başörtülü olduğu için içeri alınmadı. Mine Çoruh, kapıdaki görevliler tarafından, rektörden "kesin talimat" olduğu gerekçesiyle içeriye sokulmadı.
Vakit gazetesine konuşan Mine Çoruh, kedilerinin ciğerlerinden kaynaklandığını düşündüğü nefes alma probleminden dolayı, röntgen çekilmesi ve aşısı için 26 Şubat 2008 tarihinde İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne saat 10:30’da gittiğini; ancak içeri alınmadığını söyledi.
Kendisinin işlemleri yaparken dahi araç içerisinde oturmasına bile müsaade edilmediğini hatırlatan Mine Çoruh, “İki hasta kedimle mağdur edildim. İstanbul Üniversitesi’nde okuyan çocuğum da bulunmuyor. Bu nasıl mantıktır. Rektör Parlak bunu açıklasın” dedi.

ÖĞRENCİ ZANNETMİŞLER MİŞ MİŞ
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi yetkilileri, söz konusu skandalı doğruladı. Fakülte yetkilileri, 48 yaşındaki Mine Çoruh’u öğrenci zannettikleri iddiasıyla içeri almadıklarını söylediler
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

esfaka

esfaka

Aktif Üye · 71 mesaj

selamun aleyküm hafize abla .
ne diyebilirizki bunlara. Rabbim böyle düşünenlerin hepsinin kalbine iman aşkı ve Allah korkusu versin inşallah.
hayırlı günler RABBİM E EMANET OLUN
tebessum

tebessum

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Bize zulüm eden bu zalimlerle Allah başetsin diyorum artık. Bugün açıköğretim sınavında gösterdikleri bu zulümü bir daha yaşamak insanın içini delercesine bir sancı. Allah yardımcımız olsun
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Allah Islah Etsin ... Öz Vatanımızda Müslümanlara Yapılan Bu Zulüm Ne zaman Son bulacak ....!!

Ne yaptık? Nasıl yaptık da bu hâllere geldik?!” diye hayretler içinde kalıyoruz.
Bir şeyi kaybettik, her şeyi kaybettik. Çünkü o «bir şey», her şeyi tutan bir şeydi.
Acaba o neydi????????????

Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

S.a Buda Güzel Ya!!çok Güzel Bir Haber Yakalamişsiniz..güleriz Böyle Ağlanacak Halimize!!!allah Islah Eylesin Selametle Kalin
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

hafize, post: 631829, member: 77961yorumsuz

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı başörtülü kadın aldığı yanıt karşısında tam bir şok yaşadı. Fakülte yetkililerinin savunması ise bu kadarına da pes dedirti: 'Öğrenci zannettik!'
KENAN KIRAN'ın haberi

“Başörtülü öğrenciler İstanbul Üniversitesi kapısından geri çevrilecek!..” diyen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, insanların yanı sıra hayvanları da mağdur ediyor.

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı vatandaş, başörtülü olduğu için içeri alınmadı. Mine Çoruh, kapıdaki görevliler tarafından, rektörden "kesin talimat" olduğu gerekçesiyle içeriye sokulmadı.
Vakit gazetesine konuşan Mine Çoruh, kedilerinin ciğerlerinden kaynaklandığını düşündüğü nefes alma probleminden dolayı, röntgen çekilmesi ve aşısı için 26 Şubat 2008 tarihinde İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne saat 10:30’da gittiğini; ancak içeri alınmadığını söyledi.
Kendisinin işlemleri yaparken dahi araç içerisinde oturmasına bile müsaade edilmediğini hatırlatan Mine Çoruh, “İki hasta kedimle mağdur edildim. İstanbul Üniversitesi’nde okuyan çocuğum da bulunmuyor. Bu nasıl mantıktır. Rektör Parlak bunu açıklasın” dedi.

ÖĞRENCİ ZANNETMİŞLER MİŞ MİŞ
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi yetkilileri, söz konusu skandalı doğruladı. Fakülte yetkilileri, 48 yaşındaki Mine Çoruh’u öğrenci zannettikleri iddiasıyla içeri almadıklarını söylediler

Hiç şaşırmadım doğrusu...Afedersiniz ama bunlar resmen dansöz olmuş iyi kıvırtmışlar ama biz yemedik...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
hafize

hafize

Selamünaleyküm Hayirli Akşamlar

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

€bru;632072Hiç şaşırmadım doğrusu...Afedersiniz ama bunlar resmen dansöz olmuş iyi kıvırtmışlar ama biz yemedik...

ONLAR KENDİLERİ PİŞİRİP KENDİLERİ YİYİYORLAR:K

Mevlana'dan

Bana

merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

İnsan, bir mes'ut zalim, insan bir mağrur cahil;
Tekne kırık ,su azgın ve kayıplarda sahil....................
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

cennet kılıçların altındadır....
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

olan bitene en çok şaşıran kedilerdir herhalde
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

zaten kediler çok şaşkın bakmış kameraya...
pessssssssssss doyrusu......
hafize

hafize

esfakaselamun aleyküm hafize abla .
ne diyebilirizki bunlara. Rabbim böyle düşünenlerin hepsinin kalbine iman aşkı ve Allah korkusu versin inşallah.
hayırlı günler RABBİM E EMANET OLUN

ALEYKÜMSELAM EFSAKA ÖRTÜLERLE ÇOK ZORLARI VAR KOSKOCA HANIM ÖĞRENCİYE BENZER BİR HALİMİ VAR KORKARIM BAŞINIZDA ÖRTÜNÜZ VAR DİYECEKLER BAKMAYACAKLAR A.E.O:A

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

tebessum, post: 631852, member: 52157Bize zulüm eden bu zalimlerle Allah başetsin diyorum artık. Bugün açıköğretim sınavında gösterdikleri bu zulümü bir daha yaşamak insanın içini delercesine bir sancı. Allah yardımcımız olsun

AÇIK ÖĞRETİMİNDEDEMİ YAPIYORLAR YAZIK ÇOK YAZIK SELAMETLE

Mevlana'dan

Bana

sari_timur

sari_timur

Üye · 18 mesaj

Teyzemiz genç gösteriyorsa hata üniversite yönetiminde mi :)
sari_timur

sari_timur

Üye · 18 mesaj

kedilerde isyan etmiştir

- ee tamam teyze takıyorda bize niye bu zulüm
biz takmıyoruz çok çağdaş açık kediyiz işte :D

- seninde beynini yıkamadıklarını ne bilelim

- la git işine be. sen kendi beynine bah diye cevap veriyor kedicik:D
hafize

hafize

sari_timurkedilerde isyan etmiştir

- ee tamam teyze takıyorda bize niye bu zulüm
biz takmıyoruz çok çağdaş açık kediyiz işte :D

- seninde beynini yıkamadıklarını ne bilelim

- la git işine be. sen kendi beynine bah diye cevap veriyor kedicik:D

HEE ŞİMDİ ANLADIM KEDİLERİN BAŞI AÇIK SENİN NİYE DEĞİL DEMEK İSTEMİŞTİE PROFÖSÖR:evet

Mevlana'dan

Bana

sari_timur

sari_timur

Üye · 18 mesaj

bi kedi kadar olmadın da demek istemiş olabilir
sonuçta büyük insanlar ne demek istediklerini öyle hop diye anlayamayız
o mübarek sözleri bi kaç sene sonra anlamlı olmaya başlar :)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

hafize, post: 632220, member: 10047ONLAR KENDİLERİ PİŞİRİP KENDİLERİ YİYİYORLAR:K

:evet haklısınız....:K

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
hafize

hafize

sari_timurbi kedi kadar olmadın da demek istemiş olabilir
sonuçta büyük insanlar ne demek istediklerini öyle hop diye anlayamayız
o mübarek sözleri bi kaç sene sonra anlamlı olmaya başlar :)

HADİ BUNU GİDİP ONA SORALIM BİZ ANLAYAMADIKTA HELE BİR ANLATIVER DİYELİM :K

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.