Selamün aleyküm...
2.058 görüntülenme · 19 yanıt
Selamün aleyküm...yeni geldim bu siteye..dinimi birazcık da öğrenmek istiyorum...umarım doğru bir adresi seçmişimdir...:a12:
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleykümselam kardeşimiz;
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dua'larımızla selametle kalınız.Hayırlı,bereketli geceler olsun.
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dua'larımızla selametle kalınız.Hayırlı,bereketli geceler olsun.
aleykümselam.hoş geldiniz.birazcık da dinimi öğrenmek istedim demişsiniz.sakın birazcık olmasın.ameller niyete göreymiş.akıcı olarak kuranı okuyamıyordum.ayyy bir yasini okusam yeter derdim.bir hoca sakın öyle deme allah tamamını okumak nasip etsin öyle niyet et dedi.ben hiç hatasız yasin okuyorum. hala okuma çabasındayım.inşaallah birazcık tan çok fazlasını nasip eder cümlemize rabbim....
ve aleyküm selam kardeş
hoş geldiniz aramıza
üyeliğiniz hayırlı olsun...
faydalı paaylaşımlarda buluşmak ümidiyle:H
hoş geldiniz aramıza
üyeliğiniz hayırlı olsun...
faydalı paaylaşımlarda buluşmak ümidiyle:H
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
s.taşova, post: 1223171, member: 7040aleykümselam.hoş geldiniz.birazcık da dinimi öğrenmek istedim demişsiniz.sakın birazcık olmasın.ameller niyete göreymiş.akıcı olarak kuranı okuyamıyordum.ayyy bir yasini okusam yeter derdim.bir hoca sakın öyle deme allah tamamını okumak nasip etsin öyle niyet et dedi.ben hiç hatasız yasin okuyorum. hala okuma çabasındayım.inşaallah birazcık tan çok fazlasını nasip eder cümlemize rabbim....
Amin inşallah kardeşim
her zaman herşeyin çoğunu istedim Kuranı öğrendim yasini ezberledim yetmedi din konusunda ilmihaller okudum yine yetmedi sonunda böyle sitelere girip birazcık da olsa ne kaparsam kardır bana diye bu siteye geldim...birazcık dememde ki maksat buydu kardeşim:)
umarım benim için yararlı olur dicem ama yararlı olmaya başladı bile Allah razı olsun
hakim_e, post: 1223392, member: 58691hosgeldin kardesim dogru yerdesin hosgeldin allah ilmini artırsın o ilimlede amel etmeyi nasip etsin
amin cümlemize kardeşim:)
Ve Aleyküm Selam kardeşim..
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.
Hayırlı ve faydalı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.
Hayırlı ve faydalı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65835-selamun-aleykum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.