birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım ve ramazan orucunu tutamazken tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah
galiba sonunda basardım
1.239 görüntülenme · 11 yanıt
birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım ve ramazan orucunu tutamazken tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamüaleykum...
Rabbim daim eylesin inşallah kardeşim...
Ne güzel bir mutluluk bu...:a12:
Paylaştığınız için teşekkürler...
Çünkü mutluluklar paylaştıkça çoğalır...:a12:
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
ne güzel bizde mutlu olduk ...: ) maşaALLAH ..
ALLAH cc emanet olunuz kardeşim ..
selam ve dua ile
ramazanı sabırsızlıkla bekliyorum demişsiniz .. bu hadisi şerifler aklınızda bulunsun inşaALLAH ;)
Her ay 3 gün oruç tutan, yılın tamamında oruç tutmuş gibi olur.) [Müslim]
(Her ay 3 gün oruç tutanın kalbindeki kin yok olur.) [Bezzar]
(Her ay 3 gün oruç tutanın kalbinin pası temizlenir.) [Nesai]
Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Pazartesi ve perşembe günleri ameller (Allah'a) arz olunur. Ben, oruçluyken amellerimin arz olunmasını isterim."Tirmizî, Savm 44. Ayrıca bk. Müslim, Birr ve's–sıla 36
(Kış, müminin baharıdır. Gündüzleri kısadır, oruç tutar, geceleri uzundur, ibadet eder.) [Beyheki
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım MaşaALLAH 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi ALLAH celle celaluh daim etsin sabit kılsın.sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım Bak bu olmadı işte Şeytan ve nefsin iş başında her ikisine yeniliyorsun bu işin sonrası ve evveli olmaz ki değerli kardeşim.Bu konudada inşaALLAH ilk sabah namazı ile üstüne farz olanın hakkını vereceksin inşaALLAH.ve ramazan orucunu tutamazken Mevlam o günlere yetiştirip hakkı ile vazifesini yerine getirinlerden etsin ve eylesin sizi ve cümlemizi. tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş.ALLAH celle celaluh kabul eylesin. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.İnşaALLAH kardeşim.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah Amin,İnşaALLAH.Selametle kalınız kardeşim.
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Rahman c.c. ibadetlerinizi kabul ve daim etsin inşallah
Biz Kullar yeterki bir adım atalım Sonsuz hamd Rahman c.c. olsun bize ne kadar güzellikler tarifsiz huzurlar sunuyor...
Hayırlı mutluluğunuzu bizlerle paylaşarak,bizleride mutlu ettiniz...:a12:
Rahman c.c. razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Selam ve duayla..
Rahman c.c. emanet olun...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu
tövbeee, post: 1221338, member: 103532selamünaleyküm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65697-galiba-sonunda-basardim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- cinci hocalar galiba haklı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- arkadaşlar benim yazılarımı almıyorsunuz galiba. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Google Earth'ten bir görüntü. Bir mesaj var galiba. Resimler 11 cevap
- Galiba Çok Hata Yaptık İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- Sadaka çok önemli ama biz hafife alıyoruz galiba Hadis-i Şerif 6 cevap
- gelin kaynana ilişkisi nasıl olmalı? ben beceremıyorum galiba İslam'da Aile Hayatı 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.