arkadaşlar benim yazılarımı almıyorsunuz galiba.
1.279 görüntülenme · 11 yanıt
S.A.KENDİNİZİ ÜZMEYİN BURDA AYRIMCILIK YAPILMAZ.GÜZEL OLAN ALLAH ADINA NE VARSA PAYLAŞILIR ORTAK OLUNUR SEVİNCEDE KEDEREDE.BAZEN SİTEDE FAZLA İNSAN OLMUYOR.OZAMANLARA DENK GELMİŞTİR FORUMLARINIZ.SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
selamun aleyküm Kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz Hayırlı olsun .... konularınız Gece açılmış gibi :) Ve malum o saatlerde pek fazla kişi olmadığından cevap yazılamamıştır .... Burda Allah (c.c.) adına güzel olan ne varsa paylaşılır siz gönlünüzü ferah tutun Hoş geldiniz tekrar ... :) Allaha emanet olun

gözde22bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.
Selemu alaykum,öncelikle aramıza hoş gelmişsiniz kardeşim.Kardeşlerimiz söylediğiniz cümlelere karşılık gereken açıklarımı ellerinden geldiği kadar yapmışlar.Bende izniniz olursa bir şeyler eklemek isterim.Buraya hayırlı ve ilim öğrenmeye geldiği müddetçe kimse kimseyi dışlamaz dışlamaya da hakkı yoktur.Açtığınız konulara gelince kimse okumuyor,ilgi alaka göstermiyor diye içinizde can sıkıntısı olmasın.Yeter ki yaptığımız ve yapacağımız işler Allah c.c rızası için olsun bu bize yeter.Rabbime emanet olun.Esselemu alaykum
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
gözde22bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.
selamün aleyküm
bende kayıt tarihim eski olmasına ragmen 15 gün kadar oldu aktif olalı ama düşündügünüz gibi degil.....arkadaşların söyledigi gibi gözden kaçmıştır...
gönlünüzü ferah tutun..selametle
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
sayın kardeşim illaki sizi bu düşünceye iten sebepler olmuş olabilir ve bu hissiyatla belkide sizde çok alınmış olabilirsiniz.kendi adıma konuşuyorum.bozuk fikirler içermeyen ve ehl-i sünnete ters düşmeyen tüm paylaşımlara katılıyorum.bunun dışında hareket eden kardeşlerimizin paylaşımlarına asla katılım yapmıyorum.
sizinde güzel yararlı ve faydalı paylaşımlarınızı bekliyoruz.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı akşamlar kardeşim.
sizinde güzel yararlı ve faydalı paylaşımlarınızı bekliyoruz.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı akşamlar kardeşim.
Arkadaşım gerçekten haklısın insan bir cevap bile alamayınca madur durumu düşüyor.Lütfen arkadaşlar birbirimizden bir teşekkürü esirgemeyelim....
bence konuyu acan arkadaş haklı ben ayrımcılık yapılıyormu diye açmıştım demek varmış ayrımcılık yok gözden kaçmış yok şöyle bunlar bahane degil arkadaşlar islam alimlerine bakıyorum eski bir üye bir konu açmış daha öncesinden başka yeni bir üyede açmış ama formlara bakılmada eski üyeninki önde ve yeni üyelerinki es gecilmiş ben o yüzden burda durgunlaştım artık paylaşmak gibi bir his duymuyorum çünkü okunmadıgını düşünüyorum niye açayım varsa paylaşcagım ilginç konu yorum yazarım
evet arkadasım beni anladığın için sağol ben bişeylri paylaşıosam takdir görmek isterim(bu benim yapım yanlış veya doğru)paylaşılımlarım okunuodu fakat yorum yoktu benimde şevkim kırıldı.fakat düşündükten sonra ben buraya rabbime daha yakın olmak bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum sende böyle düşün bence.allaha emanet olun.
gözde22evet arkadasım beni anladığın için sağol ben bişeylri paylaşıosam takdir görmek isterim(bu benim yapım yanlış veya doğru)paylaşılımlarım okunuodu fakat yorum yoktu benimde şevkim kırıldı.fakat düşündükten sonra ben buraya rabbime daha yakın olmak bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum sende böyle düşün bence.allaha emanet olun.
gözde kardeşim böyle düşünmeyin. Çoğu kardeşlerimizin açtıkları konularda da yorumlar yok, çünkü o forma bakan kardeşlerim cevap yazmasalarda yazılardan istifade edip çıkıyorlar. Ya gözden kaçmıştır, ya da çoğu kardeşlerimiz de çalıştıklarından takip edememişlerdir. Yeni açılan konular bir önceki konuyu alta taşıdığından muhakkak gözden kaçmıştır diye düşünün.
Selametle. Allah'a Emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31106-arkadaslar-benim-yazilarimi-almiyorsunuz-galiba · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benim bahçem…,benim hikayem ,benim kızlarım Deneme - Hikaye 29 cevap
- cinci hocalar galiba haklı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Google Earth'ten bir görüntü. Bir mesaj var galiba. Resimler 11 cevap
- galiba sonunda basardım Dini sohbet 11 cevap
- Galiba Çok Hata Yaptık İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- Sadaka çok önemli ama biz hafife alıyoruz galiba Hadis-i Şerif 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.