Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar

424.236 görüntülenme · 3.039 yanıt

Paylaş:
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Tüm müslüman kardeşlerimin cuması mübarek olsun.Bu cuma gününde Allah Resulune çokça salavat getirelim inşaallah.

İzninizle Cuma günü ve gecesi okunması faidelı olduğu hadiste bildirilen duları yazayım:

(Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.) [Tergib]

(Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.) [Dare Kutni]

(Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.) [Taberani]

(Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.) [İsfehani]

(Cuma günü gusledenin günahları affolur.)
[Taberani]

(Cuma günü sabah namazından önce, "Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.) [İbni Sünni]

(Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur.)
[İ.Sünni]
MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

(Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur.) [İ.Sünni]
rabbim kabul eylesin okudum.
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

MAKBERGÜLÜ, post: 1294485, member: 99842(Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.) [İsfehani]
(Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur.) [İ.Sünni]
rabbim kabul eylesin okudum.

Allah kabul etsin.
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Tüm müslüman kardeşlerimin cuması mübarek olsun.Bu cuma gününde Allah Resulune çokça salavat getirelim inşaallah.

İzninizle Cuma günü ve gecesi okunması faidelı olduğu hadiste bildirilen duları yazayım:

(Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.) [Tergib]

(Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.) [Dare Kutni]

(Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.) [Taberani]

[Taberani]

(Cuma günü sabah namazından önce, "Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.) [İbni Sünni]

(Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur.)
[İ.Sünni]
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

(Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.)

(Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.)

(Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.)

(Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.)

Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Cumamız Mübarek Olsun.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Cumanız Mübarek olsun.
İnsan beğenmez.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun***
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

hayırlı cumalar.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

(Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.)

(Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.)

(Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.)

(Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.)

Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

HayırLı cumaLar.....
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

hayırlı cumalar ola herkese:)
MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun***
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

hayırLı cumaLar
RABBİM duaLarımızı kabul buyursun inşaALLAH..
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamun aleyküm hayırlı cumalar olsun inşaallah, selam ve dua ile.. :a03:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.