hafize, post: 1050446, member: 85307lütfi, post: 1032987, member: 81595cuma'nın nuru bereketi feyzi tüm kardeşlerimin üzerine olsun. Kardeşlerin bu gece nasip olur ise çanakkale'ye şehitlerimizi ziyarete gideceğiz dua'nızı bekliyorum. Selam ve dua ile
10 tane kelimei tevhit çekmiştim şehitlerimize nasipmiş inşallah okurda hediyemi götürürsün hayırlı yolculuklar allaha emanet ol
Selamün aleyküm Hafize kardeşim ben o yazıyı yazdığım gün Çanakkaleye gitmiştim haberin olsun yinede Allah razı olsun Siz kelimeyi tevhidi başkalarına heyide edebilirsiniz. Selam ve dua ile
Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar
424.235 görüntülenme · 3.039 yanıt
Selamun aleyküm kardeşlerim.
Hepimizin cuması mübarek olsun inşaallah.
Rabbim gönlümüzdeki iman sevgisini hiç eksiltmesin inşaallah.Rabbim tüm günahlarımzı bağışlasın.Tüm günahlardan arınıp sevaba yöneltsin, hayra yöneltsin inşaallah.Dualarda buluşalım arkadaşlar.Dua edelim birbirimiz için inşaallah.Dualarda buluşmak duasıyla..
Hepimizin cuması mübarek olsun inşaallah.
Rabbim gönlümüzdeki iman sevgisini hiç eksiltmesin inşaallah.Rabbim tüm günahlarımzı bağışlasın.Tüm günahlardan arınıp sevaba yöneltsin, hayra yöneltsin inşaallah.Dualarda buluşalım arkadaşlar.Dua edelim birbirimiz için inşaallah.Dualarda buluşmak duasıyla..
lütfi, post: 1068443, member: 83742hafize, post: 1050446, member: 85307
Selamün aleyküm Hafize kardeşim ben o yazıyı yazdığım gün Çanakkaleye gitmiştim haberin olsun yinede Allah razı olsun Siz kelimeyi tevhidi başkalarına heyide edebilirsiniz. Selam ve dua ile
Tahmin ettim Lütfi genede oradaki şehitlerimize bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah oralar çok güzel demi cennet bahçesi gibi Yaptığın dualar kabul olsun inşallah AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Selamün Aleyküm!
Hayırlı sabahlar sevgili kardeşlerim!
Rabbim nasip etti , bir cuma gününe daha kavuştuk!
İnşallah bu mubarek gün cümlemize hayırlara vesile olur!
Allah'a emanet olunuz!
İnşallah bu mubarek gün cümlemize hayırlara vesile olur!
Allah'a emanet olunuz!
Selamün Aleyküm!
İnşALLAH bu mubarek gün cümlemize hayırlara vesile olur!
ALLAH'a emanet olunuz!
İnşALLAH bu mubarek gün cümlemize hayırlara vesile olur!
ALLAH'a emanet olunuz!
selamun aleyküm arkadaşlar..
Cumamız hayırlı ve bereketli, dualarımız makbul olsun inşaallah..
Cumamız hayırlı ve bereketli, dualarımız makbul olsun inşaallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65270-cuma-niz-mubarek-olsun-dostlar · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.