Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar
424.242 görüntülenme · 3.039 yanıt
Gelsin SEVGILI düşlerime gelsin ben serabına dalayım,
Onun huzurun da
mumlar gibi eriyip sefkatine kanayım.
Gayri hasretle yanan gönlümün Ondan baska tesellisi yok gelsin artık
SEVGILI ve ben hep o rüyada kalayım.
Hiç uyanmayayım.
selamun aleyküm kardeşlerim hayırlı cumalar...
Onun huzurun da
mumlar gibi eriyip sefkatine kanayım.
Gayri hasretle yanan gönlümün Ondan baska tesellisi yok gelsin artık
SEVGILI ve ben hep o rüyada kalayım.
Hiç uyanmayayım.
selamun aleyküm kardeşlerim hayırlı cumalar...
[cumCOLOR="Green"]cumanız mübarek olsun hepimiz ALLAH IN SEVDİGİ kullarından ol alım ALLAHIN SELAMETİ BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN
Ahmed_1907Selamün aleyküm
Cenab-ı Allah bugünde yapmış olduğumuz ve yapacağımız tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı inşallah dergahında kabul eder
cumanmız mübarek olsun...
ve aleyküm selam kardeşim...
aminnnn bınlerce kez aminnler dualarına...
Allah razı olsun cümlemizden...
hayırlı cumalar...
selamun aleyküm arkadaşlar.
Hepimize hayırlı cumalar..
Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.) [İmam-ı Gazali]
Hepimize hayırlı cumalar..
Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.) [İmam-ı Gazali]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65270-cuma-niz-mubarek-olsun-dostlar · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.