Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar

424.359 görüntülenme · 3.039 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum
Cuma Gunumuz Mubarek Olsun
Allah Dualarimizi Kabul Etsin Amin
efekadir

efekadir

Yeni Üye · 1 mesaj

allah razı olsun sie de hayırlı olsun.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM..CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..RABBİM HEPİMİZİM DUALRINI KABUL ETSİN..HAYIRLI GÜNLER
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Cumamız Mübarek Olsun Hayırlara vesile olması duası ile...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Allah razı olsun.....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu ebeden daimen kesiran kesira..

Cumamız mübarek olsun inşaallah..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can İrem'im..Senin ve değerli ailenin de Cuması mübarek olsun..Dualarımızın kabulüne vesile olsun inşallah..En Emin'e emanetimsin..Selam, dua ve muhabbetle kal güzel kardeşim..B)
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Cumanız Mübarek olsun Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin inşallah...

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

hepimizin cuması mübarek olsun
bende bugün okula ditmedim namaza gittim
ALLAHA emanet olun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

musalli

musalli

Aktif Üye · 64 mesaj

Tüm forrumdaki arkadaşlara
Hayırlı Cumalar diliyorum....
Allah c.c. kabul etsin.....

selametle ve dua ile...
musalli......
aliye_aliye

aliye_aliye

eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

fatmana

fatmana

selamün Aleyküm..cumaniz Mübarek Olsun..rabbim Herkesin Ettiği Dualri Kabul Etsin..rabbime Emanet Olun..hayirli Günler..
fatmana

fatmana

selamün Aleyküm..cumaniz Mübarek Olsun...rabbim Hepimizn Dualrini Kabul Etsin..rabbime Emanet Olun..hayirli Günler
LALECAN

LALECAN

Yeni Üye · 1 mesaj

hayırlı cumalar

hayırlı cumalar

sizlerin de cumanız hayırlı olsun.selam ve dua ile kalınız
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Cumanız Mübarek Olsun Rabbim Dualarımızı kabul etsin inşallah .. Selametle ...

musalli

musalli

Aktif Üye · 64 mesaj

Hayırlı ve Güzel cumalar....

cuma günü okunucak dualar...

"Cuma günü sabah namazından önce, "Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" (57) okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur."

* "Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, belâdan, kötü işlerden korur." (İhlas. Kul hüvallahü ehaddır. Muavvizeteyn, kul euzülerdir.)

* "Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur."

*"Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir."

*"Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur."

*"Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir."

*"Cuma gecesi iki rekat namaz kılıp, her rekatta bir Fatiha, bir Ayet-el Kürsi, 15 İhlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, beni rüyada görür."

**Cumâ namazından sonra şu duâyı okumak müstehabdır: Allahümme yâ ganiyyü, yâ hamîdü, yâ mübdiü, yâ mu'îdü, yâ rahîmü, yâ vedûd. Eğninî bihalâlike an harâmike ve bifadlike ammen sivâke.

Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, Mu'îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım. Beni halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme. Fadlınla, ihsân ederek beni Senden başkasına muhtâc etme! demektir.

Bu duâya devam edenleri Allahü teâlâ başkalarına muhtâc etmez ve ummadığı yerden rızıklandırır.

Abdullah bin Ömer buyurdu ki: Hâceti olan bir kimse çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oruç tutsun. Cuma günü temizlenip namaza gitsin. Az veya çok sadaka versin. Namazdan sonra şu duâyı okursa Allahü teâlâ'nın izni ile duâsı kabûl olur.

wAllahümme innî es'elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hû. Âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânürrahîm. Ve es'elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te'huzühû sinetün ve lâ nevm. Ellezî meleet azametühüsse-mâvâti vel arde. Ve es'elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüve ve anet lehül vücûhü ve haşe'at lehül ebsâru ve veciletil kulûbü min haşyetihi en tusalliye alâ Muhammedin ve en tu'tînî hâcetî, diyerek hâcetini söylemelidir.

DUALARINIZDA BİZLERİ UNUTMAYINIZ !

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
.

Selametle ve Dua ile......
musalli........
aliye_aliye

aliye_aliye

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.