Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar
424.366 görüntülenme · 3.039 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim..HEPİMİZN CUMASI MÜBAREK OLSUN..DUALARIMIZI ÜLKEMİZDEN MİLLETİMİZDEN SEVDİKELRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM..
SELAMETLE
SELAMETLE
Değerli Kardeşlerim Gününüz Mübarek Ve Bereketli Olsun Rabbim Sizlere Cumanin Sirrina Varmayi Nasib Eylesin
Cuma Günü Melekler Mümin Ler Için Af Ve Magfiret Dilerler
Rabbimin Izniyle Rabbimin Meleklerinin Duasina Amin Diyorum Ve Dua Ediyorum Rabbime Beni Ve Kardeşlerimi Bu Günün Hürmetine Af Eyle
Rahmana Emanet Olunuz
Rabbimin Izniyle Rabbimin Meleklerinin Duasina Amin Diyorum Ve Dua Ediyorum Rabbime Beni Ve Kardeşlerimi Bu Günün Hürmetine Af Eyle
Rahmana Emanet Olunuz
gulferi01, post: 617286, member: 69715Değerli Kardeşlerim Gününüz Mübarek Ve Bereketli Olsun Rabbim Sizlere Cumanin Sirrina Varmayi Nasib Eylesin
Rahmana Emanet Olunuz
Amin amin amin ..!! Cuma gününüz mübarek olsun bereketli olsun inşallah.. Allaha emanet olun ...

Hayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar
ALLAH'ım
Ölmeden önce ölmenin ne demek olduğunu anlamayı nasip eyle...
Cumanız Mübarek Olsun....
Hayırlı Cumalar
ALLAH'ım
Ölmeden önce ölmenin ne demek olduğunu anlamayı nasip eyle...
Cumanız Mübarek Olsun....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65270-cuma-niz-mubarek-olsun-dostlar · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.