Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar
424.228 görüntülenme · 3.039 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Allah'ım! Sabahı şeriflerimizi hayırlı eyle. Zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Bizlere hidayet feraset cesaret ver. Sağlık sıhhat ve afiyette daim eyle. Cuma günümüzün hayrı bereketi feyzi üzerimize olsun. Müslümanların uyanışına vesile eyle. Sen her şeye Kadir'sin Allah'ım bizleri namazı dosdoğru kılan kullarından eyle. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
Esselamü aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu ve Magfiretihi ve Hidayetihi ebeden ve daimen. Hayırlı günler. Cuma günümüzün hayrı bereketi feyzi üzerimize olsun. Rabbim bizleri tövbe eden ve tövbesi kabul olanlardan eylesin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
.
Bizleri tövbe eden ve tövbesi kabul olanlardan eyle.
Allah'ım!
Zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Müslümanlara hidayet, feraset, cesaret ver. Bizi doyurup içiren ve bizi Müslümanlardan eyleyen Allah’a hamdolsun. Cuma günümüzün hayrını bereketini feyzini üzerimize yağdır. Müslümanları birlik ve beraberlik içinde yaşayan kullarından eyle. Sen her şeye Kadir'sin Allah'ım. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile..
Ya Erhamerrahimin Cuma gününün hayrını bereketini üzerimize yağdır. Allah’ım zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Müslümanlara hidayet feraset cesaret adalet ihsan eyle. Allah’ım bizleri tövbe eden ve tövbesi kabul olanlardan eyle. Sen her şeye Kadir'sin. Allah'ım bizleri affet. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
Cuma günümüzün hayrını bereketini feyzini üzerimize yağdır Allah’ım. Allah'ım bizleri nimetlerine şükreden tövbe eden tövbesi kabul olanlardan eyle. Allah’ım zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Allah'ım Müslümanlara hidayet feraset cesaret adalet merhamet ihsan eyle. Sen her şeye Kadir'sin Allah'ım. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
"Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Ra’d,13/28.
Cuma günümüzün hayrı bereketi feyzi Müslümanların üzerine olsun. Rabbim tevbe edenlerden ve tevbesi kabul edilenlerden eylesin. Amin.
Hayırla kalın. Allah'a emanet olun. Selâm ve duâ ile.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163

Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Bismillahirrahmanirrahim
Cuma günümüzün ve Kadir gecemizin hayrı bereketi feyzi Müslümanların üzerine olsun. Rabbim zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Müslümanlara hidayet, dirayet, cesaret, feraset nasip eyle. Bize kardeş olabilmeyi birlik olabilmeyi nasip eyle. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
Ey gecenin ve gündüzün sahibi olan Allah'ım. Kudretinle gündüzü geceyle örttüğün gibi, rahmetinle hatalarımızı ve günahlarımızı ört. Bizi bağışla sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri tövbe eden ve tövbesi kabul olanlardan eyle. Zalimlerin zulmünden mazlumları koru. Müslümanlara hidayet feraset cesaret adalet merhamet metanet ver. Cuma günümüzün hayrını bereketini feyzini üzerimize yağdır. Rabbim senin gücün her şeye yeter. Amin. Allah'a emanet olun. Selâm ve dua ile.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163

Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65270-cuma-niz-mubarek-olsun-dostlar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.