Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar

424.310 görüntülenme · 3.039 yanıt

Paylaş:
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun***

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

dost_37, post: 1481819, member: 37970***Cumanız Mübarek Olsun***

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....

Amin Allah Razı olsun..
Cumamız Mübarek olsu...
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Cumamız hayr olsun inşallah.
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

İnsanı ateş değil,kendi gafleti yakar
Herkeste kusur arar,kendisine kör bakar
Neye nasıl bakarsan,sana öyle bakar
Hz.mevlana
Hayırlı Cumalar...
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Hayirli ve bereketli cumalar cumanız mubarek olsun dualarınızda bu kardesinizede yer verin ins selametle dua ile:):)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Bereketli Cumalar... :)

Bugün gusül abdesti almayı, bol bol salavat çekmeyi, tertemiz elbiselerinizi çıkartmayı unutmayın. :)
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun***

"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleyna aleykum selam.

Es selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu. Hayırlı, bereketli cumalar.
Hepimiz için canabı rahmandan rahmet, magfiret ve bağışlanma diliyorum.

Cuma fakirlerin haccıdır. Hz. Muhammed (a.s)

Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

Rabbim cümlemize hidayet ,kalbimize güzellik,doğru ilim ,akıl versin inşallah...

Hayır ve bereketli Cuma'lar
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Rabbim ...

Cuma gecesini ve gününü hakkımızda hayırlı kıl , hayırlara vesile kıl.
Bu geceyi ve günü en hayırlı şekilde eda edebilmeyi bizlere nasip eyle.
Amin...

Cuma Bayramımız İslamiyet.gen.tr ailemize mübarek olsun inşaAllah.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

GEVHERRabbim ...

Cuma gecesini ve gününü hakkımızda hayırlı kıl , hayırlara vesile kıl.
Bu geceyi ve günü en hayırlı şekilde eda edebilmeyi bizlere nasip eyle.
Amin...

Cuma Bayramımız İslamiyet.gen.tr ailemize mübarek olsun inşaAllah.

Gevher Kardeşim.....

Bu içten dualarınıza amin diyorum..

Rabbim kalplerimize hidayet,gönül zenginliği,doğru ilim ,güzelliker nasip etsin..bu cuma hürmetine.

Hayırlı CUMALAR şimdiden
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum ve rahmetullah.. Hayırlı, bereketli cumalar..
Rabbim hastalarımıza şifa, dertlilere deva, borçlulara da ödeme kolaylığı nasip etsin..
Cümlemize, ibadetlerimizde ihlas nasip etsin.. Rabbim tevbelerimizi kabul eyleyip, günahlarımızı bağışlasın..
Dualarda buluşmak duasıyla..
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun Dostlar***

ALEM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
Muhtazaf

Muhtazaf

Cumanız HAYIRLI ve BEREKETLİ olsun....
TakeOne

TakeOne

ve aleyna aleykum selam.

TakeOne

TakeOne

ve aleyna aleykum selam.

Muhtazaf

Muhtazaf

TakeOne

TakeOne

ve aleyna aleykum selam.

özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Cumamız müberek olsun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.