Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar

424.370 görüntülenme · 3.039 yanıt

Paylaş:
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

RE: HAYIRLI CUMALAR

RE: HAYIRLI CUMALAR

bezmi safa yazdı:
ireme yazdı:

S.A.CANIM NASILSIN UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORDUK

a.s canım.B)..hamdolsun ben iyiyim...sen nasılsın...umarım iyisindir...bi türlü kısmet olmadı görüşmek..inşaallah bundan sonra görüşürüz..;)

B)BU ARADA CÜMLETEN CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM HAYIRLARA VESİLE KILSIN..SELAM VE DUA İLE..B)
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

RE: ***Cumanız Mübarek Olsun***

CUMANIZ MÜBAREK OLSUNNNB)B)B)B)
sila86

sila86

Aktif Üye · 67 mesaj

B)B)B)Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu: "Cumâ gününde öyle bir saat vardır ki, bir kul o saatte ne isterse, mutlaka ona verilir." Kesîr radıyallahu anh. (Tirmizî)B)B)B)
Hayirli cumalar kardeslerim.Allaha emanet olun.....
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

cümlemizin cuması mübarek, duaları kabul olsun
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

Cumamız mübarek olsun bütün islam alemi için hayırlara vesile olması duası ile.

selamünaleyküm
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

Sual: İbrahim aleyhisselamın okuduğu bir dua varmış. Kim okursa kırk kere hac etmiş sevabı alıyormuş. O dua hangisidir?
CEVAP
İbrahim aleyhisselam, (Elhamdü lillahi kable külli ehad, vel hamdü lillahi bade külli ehad, el hamdü lillahi ala külli hâl) diye dua edince, Hak teâlâ, (Ya Cebrail, dostuma selam söyle! O üç kelamı üç defa söyledi, ben azimüşşan da, ona kırk defa kabul olunmuş nafile hac sevabını verdim. Bu duayı okuyan her Müslümana da, aynı sevabı ihsan ederim) buyurdu. (Miftahül cenne)

Elhamdü lillahi kable külli ehad = Her şeyden önce Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi bade külli ehad = Her şeyden sonra Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi ala külli hâl = Her halükârda Allahü teâlâya hamd ederim.
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

B)B)B) S.A. CUMANIZ MUBAREK OLSUN HAYIRLI CUMALAR B)B)B)
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİN CUMASI MÜBAREK OLSUN.
SELAT VE SELAM İLE HAYIRLI CUMALAR

NEFSİMİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIM RABBİM.
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

CUMAMIZ MUBAREK OLSUN KALPLER HUZURLA DOLSUN ILMINIZ BOL OLSUN KAZANCINIZ BEREKETLI OLSUN RABBIM CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN SAYGI SEVGI MUTLULUK HUZUR DAIM OLSUNB)B)B)B)B)B)B)
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALEM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLANIN, ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM .MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

dost_37 yazdı:
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALEM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLANIN, ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM .MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....

S.A. HAYIRLI CUMALAR...B)B)B)B)
asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

evindar yazdı:
Sual: İbrahim aleyhisselamın okuduğu bir dua varmış. Kim okursa kırk kere hac etmiş sevabı alıyormuş. O dua hangisidir?
CEVAP
İbrahim aleyhisselam, (Elhamdü lillahi kable külli ehad, vel hamdü lillahi bade külli ehad, el hamdü lillahi ala külli hâl) diye dua edince, Hak teâlâ, (Ya Cebrail, dostuma selam söyle! O üç kelamı üç defa söyledi, ben azimüşşan da, ona kırk defa kabul olunmuş nafile hac sevabını verdim. Bu duayı okuyan her Müslümana da, aynı sevabı ihsan ederim) buyurdu. (Miftahül cenne)

Elhamdü lillahi kable külli ehad = Her şeyden önce Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi bade külli ehad = Her şeyden sonra Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi ala külli hâl = Her halükârda Allahü teâlâya hamd ederim.

S.A.ALLAH(C.C)RAZI OLSUN İNŞALLAH BU DUAYI KAYDETTİM.HAYIRLI CUMALAR.A.E.O....B)B)B)B)
METINENES

METINENES

Üye · 22 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN VE BİZLERİN CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN.
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN VE BİZLERİN CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN.
birguldeste

birguldeste

Yeni Üye · 9 mesaj

Cumanız mübarek olsun

Cumanız mübarek olsun

Cumanız mübarek olsun selam ve dua ile...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a hepimzin cuma günü mübarek olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

pnrmhmt

pnrmhmt

Yeni Üye · 8 mesaj

cumanız mübarek olsun
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi