Cennetten bir Bahçe Satın Aldım..?

821 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

kalp Gözü Açık Bir İnsandı. Şam’da Oturuyordu. Bir Ara Şehirde Büyük Bir Kıtlık Çıkmıştı. Halkın Büyük Bir Kısmı Bu Krizden Etkilenerek Bahçelerini Ve Arazilerini Ucuz Fiyata Satmış, Başka Yerlere Göç Etmişlerdi.
Hanımı, Bu Fırsatı Değerlendirmek Arzusundaydı. Boynundaki Çok Değerli Gerdanlığını Vererek, Kocasından Bir Bahçe Satın Almasını İstedi.
Kalp Gözü Açık Zat, Gerdanlığı Sattı. Aldığı Parayla Bahçe Satın Almayıp, Onu Krizden Çok Zarar Gören Fakirlere Sadaka Olarak Dağıttı.
Eve Dönünce Hanımına:
– Gerdanlığı Sattım. Onunla Şam’da Güzel Bir Bahçe Satın Alacaktım. Ama Baktım Ki, İnsanlar Zor Durumda. Kıtlık Sebebiyle, Muhtaçların Sayısı Bir Hayli Fazla.
Bunun Üzerine, Şam’da Bahçe Satın Almaktan Vazgeçip Cennette Bir Bahçe Satın Almayı Düşündüm. Ve Gerdanlığın Parasını Fakir Halka Sadaka Olarak Dağıttım. Gerçi Şam’da Bir Bahçe Satın Alamadım Ama, İnşaallah Cennetten Bir Bahçe Satın Almışımdır.
Hanımı, Beyinin Bu Açıklamasını Büyük Bir Memnunlukla Karşıladı. “çok İyi Yapmışsın” Dedi
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

abicim çok güzel bir kıssa gerçekten emeğine sağlık..
selam ve dua ile:a03:
yaralı kul

yaralı kul

Aktif Üye · 56 mesaj

Selam emeğine sağlik selamve dua ile kal
lütfi

lütfi

ayşe.a, post: 1213749, member: 93376
abicim çok güzel bir kıssa gerçekten emeğine sağlık..
selam ve dua ile:a03:

yaralı kul, post: 1213757, member: 82164Selam emeğine sağlik selamve dua ile kal

Kardeşler hepimizin emeğine sağlık önemli olan kıssadan hisse almak eğer alabiliyorsak ne mutlu bizlere
Selam ve dua ile
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm abicim...
RABBİM razı olsun çok güzel bi kıssa olmuşşşş...
selametle kalın inşaALLAH..
lütfi

lütfi

aydın.a, post: 1215388, member: 96566
selamun aleyküm abicim...
RABBİM razı olsun çok güzel bi kıssa olmuşşşş...
selametle kalın inşaALLAH..

Aleyna ve Aleyküm Selam Kardeşim Rabbim senden de razı olsun İnşaallah
Selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.