www.islamiyet.gen.tr Sadece Forum'dan ibaret değil.

13.844 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Bu site sadece FORUM'dan ibaret değildir.Acaba Portal'daki zenginlikleri ve hizmetleri farkettiniz mi?

.........İNŞALLAH faydalananlardan oluruz.......
..........hatırlatma için sağol abi..........
.......ALLAH RAZI OLSUN........

.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Esselamu Aleyküm değerli abimiz
Hatırlatmanız için Allah c.c. razı olsun
Şahsen sitemizi bir forum olarak değil tam olarak huzurun yaşandığı kardeşliğin ve hayırlı paylaşımların güzelliklerinin yaşandığı saygı huzur ve sevgi dolu manevi bir aile olarak görüyorum...
Burası Allah c.c. için seven ve Allah c.c. hizmeteden değerli abilerimin ablalarımın kardeşlerimin bulunduğu hayırlı bir yuva hizmet yeri....
Allah c.c. bu siteyi kuran ve hayırlı paylaşımlarda bulunan bütün değerli kardeşlerimden Ebeden razı olsun inşallah...
Huzur islamiyette islamiyeti yaşabilmekte
İnşallah hakkıyla yaşayıp Allah c.c. razı olduğu kullardan oluruz...
İslamiyettin güzellikleri burada paylaşıldığı için islamiyet gen trde bu huzuru hissedebiliyorsunuz
Selametle kalınız
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsiniz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam değerli kardeşim;

Amin inşaALLAH,yürekten ve samimi dualarınıza sonsuz kez amin kardeşim.Selametle kalınız hayırlı ve bereketli geceler olsun.

Su-Eda, post: 1214522, member: 102379
Esselamu Aleyküm değerli abimiz

Hatırlatmanız için Allah c.c. razı olsun
Şahsen sitemizi bir forum olarak değil tam olarak huzurun yaşandığı kardeşliğin ve hayırlı paylaşımların güzelliklerinin yaşandığı saygı huzur ve sevgi dolu manevi bir aile olarak görüyorum...
Burası Allah c.c. için seven ve Allah c.c. hizmeteden değerli abilerimin ablalarımın kardeşlerimin bulunduğu hayırlı bir yuva hizmet yeri....
Allah c.c. bu siteyi kuran ve hayırlı paylaşımlarda bulunan bütün değerli kardeşlerimden Ebeden razı olsun inşallah...
Huzur islamiyette islamiyeti yaşabilmekte
İnşallah hakkıyla yaşayıp Allah c.c. razı olduğu kullardan oluruz...
İslamiyettin güzellikleri burada paylaşıldığı için islamiyet gen trde bu huzuru hissedebiliyorsunuz
Selametle kalınız
Selam ve duayla

Rahman c.c. emanetsiniz.

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Selametle kalınız hayırlı ve bereketli geceler olsun kardeşim.

şehadetgülü, post: 1214496, member: 103675
Bu site sadece FORUM'dan ibaret değildir.Acaba Portal'daki zenginlikleri ve hizmetleri farkettiniz mi?

.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

kusura bakmayın abi.birşey sormak istiyordum.siteye girişte saldırgan site yazıyor.bu siteye girmenin sakıncalı olduğu ile ilgili bir yazı çıkıyor 10 dakikadır.bu nedir.nasıl saldırgan site...aşağıdaki yazı çıkıyor.

Saldırgan olarak bildirilmiş site!

forum.islamiyet.gen.tr konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.
Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Herhangi bir sorun gözükmüyor,tam anlamıyla ne olduğunu anlamış değilim,sizin pc'niz ile alakalı yazılımlardan kaynaklı olabilir.

smyyes, post: 1215410, member: 94922kusura bakmayın abi.birşey sormak istiyordum.siteye girişte saldırgan site yazıyor.bu siteye girmenin sakıncalı olduğu ile ilgili bir yazı çıkıyor 10 dakikadır.bu nedir.nasıl saldırgan site...aşağıdaki yazı çıkıyor.

Saldırgan olarak bildirilmiş site!

forum.islamiyet.gen.tr konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.
Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.

smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

_KAAN_, post: 1215412, member: 97374Herhangi bir sorun gözükmüyor,tam anlamıyla ne olduğunu anlamış değilim,sizin pc'niz ile alakalı yazılımlardan kaynaklı olabilir.

anladım abi.demek ki bu sorun sadece benim pc de.neyse.Rabbim arazı olsun abi.sağolun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Bu konuyu her ihtimale karşı değerlendirmeye alacağız,her gün sayısızca İslam düşmanlarından saldırılar oluyor siteye,konu hakkında bilgilendirme için sağ olsın kardeşim.Umarız bu onlardan biri değildir.Selametle kalınız.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Islamiyet, Islam, Muslims, islami sorular, islam online, Radyo islam, Hz. Muhammed (s.a.v), islami forum, islami sohpet, islami sohbet, huzur dolu islam, yusuf islam, islam way, al islam, muhammad islam, islami site, islami bilgiler, ilahiler, ezgile

Haydi hep beraber bu çalışmaları görelim,bilelim ve istifade ederek nasiplenelim inşaALLAH.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Güncelleme...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Güncelleme......

_KAAN_, post: 1211196, member: 54443

Haydi hep beraber bu çalışmaları görelim,bilelim ve istifade ederek nasiplenelim inşaALLAH.

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

gün cel le me
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Sağ olasınız ablamız;

berat05gün cel le me
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Islamiyet, Islam, Muslims, islami sorular, islam online, Radyo islam, Hz. Muhammed (s.a.v), islami forum, islami sohpet, islami sohbet, huzur dolu islam, yusuf islam, islam way, al islam, muhammad islam, islami site, islami bilgiler, ilahiler, ezgile

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

islamiyet gen tr nin ne kadar farkındayız ???
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

islamiyet gen tr nin ne kadar farkındayız ???
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.