www.islamiyet.gen.tr Sadece Forum'dan ibaret değil.

13.843 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Bu site sadece FORUM'dan ibaret değildir.Acaba Portal'daki zenginlikleri ve hizmetleri farkettiniz mi?

Haydi hep beraber bu çalışmaları görelim,bilelim ve istifade ederek nasiplenelim inşaALLAH.
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Esselamunaleyküm
Haklısınız sitemiz herşeyiyle bir numara. içeriği olsun, doyurucu bilgileri olsun..
Heleki internet alemi bu kadar yozlaşmış ve pislenmişken rotamızın dogru istikamette ilerlemesine vesile olması islamiyet.gen tr yi daha farklılaştırmakta.
Allah islamiyet.gen.tr yi bizim gibi insanlara sunanlardan Razı olsun..
Selam ve dua ile.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam muhterem kardeşim;

Konuya olan ilgi,alaka,destek ve hakikat içeren mesajınız için t.ederim.Bazı kardeşlerimizin açmış olduğu konulardan ve sordukları sorulardan anlaşıldığına göre portaldaki mevcut değerlerden habersiz oldukları gözüküyor.

Bu,küçük ama büyük olan bilgi umar ve ümid ederim ki bir çok kardeşimizi içerikteki ikaz hakkında bilgilendirecektir.Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız kardeşim.

Nazar57, post: 1211204, member: 76690Esselamunaleyküm
Haklısınız sitemiz herşeyiyle bir numara. içeriği olsun, doyurucu bilgileri olsun..
Heleki internet alemi bu kadar yozlaşmış ve pislenmişken rotamızın dogru istikamette ilerlemesine vesile olması islamiyet.gen tr yi daha farklılaştırmakta.
Allah islamiyet.gen.tr yi bizim gibi insanlara sunanlardan Razı olsun..
Selam ve dua ile.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah razı olsun... yararlı olacağını ümid ediyorum...selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Cümlemizden,inşaALLAH kardeşim,selametle kalınız.

gullere-vurgun, post: 1211222, member: 99365Allah razı olsun... yararlı olacağını ümid ediyorum...selam ve dua ile...
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

abi sağol.hatırlatmasan benim de hiç portal a gireceğim yoktu.hiç aklıma bile gelmedi.uyarılarınız için teşekkürler.ben de uyarılanlar arasına girmiş oluyorum galiba.
Allah razı olsun hatırlatmanız için
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Cümlemizden mevla razı olsun değerli kardeşim;

Böyle bir konuylada haberdar edebiliyorsak ve sizlerde dürüstce bunu ifade edebiliyorsanız ne güzel,selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız kardeşi.

smyyes, post: 1211227, member: 50627abi sağol.hatırlatmasan benim de hiç portal a gireceğim yoktu.hiç aklıma bile gelmedi.uyarılarınız için teşekkürler.ben de uyarılanlar arasına girmiş oluyorum galiba.
Allah razı olsun hatırlatmanız için
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

selamunaleyküm Allah razı olsun sitemiz herşeyiyle çok güzel. çok faydalı bilgiler sunuyo emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim,

İnşaALLAH,cümlemizden mevlam razı olsun.Selametle kalınız.

melankolik5288, post: 1211236, member: 102310selamunaleyküm Allah razı olsun sitemiz herşeyiyle çok güzel. çok faydalı bilgiler sunuyo emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun paylaşım ve hatırlatmanız için sitemizde o kadar güzel bilgiler konular varki emeği geçen vesile olan kardeşlerimizden allah binlerce razı olsun Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm hayirli akşamlar....
Sitemiz hakikaten tek kelimeyle mükemmel, içinde öğretici-eğitici bir çok şey var...
Herşeyden önce dürüstlük, iyilik, hoşgörü ve kardeşlik var...
Iyi ki islamiyet gen tr ye üye olmuşum... Aslinda bilmemek ayip değil öğrenmemek ayip ve bilmediğim bir çok islami ve güncel konulari burda öğrendim....
Bu siteyi kuranlardan ve günümüze kadarda getirenlerden rabbim razi olsun... Inşallah 50 sene daha bu sitede olmayi isterim... Fazla yaşlaninca gözüm görmez bilgisayari ama:a35:... Yinede çok seviyorum sitemizi, ayri kalamiyorum .......
:TİSLAMİYET.GEN.TR
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam değerli kardeşim;

Amin inşaALLAH,yürekten ve samimi dualarınıza sonsuz kez amin kardeşim.Selametle kalınız hayırlı ve bereketli geceler olsun.

leyla-1, post: 1211255, member: 99365Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun paylaşım ve hatırlatmanız için sitemizde o kadar güzel bilgiler konular varki emeği geçen vesile olan kardeşlerimizden allah binlerce razı olsun Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim;

Amin inşaALLAH hep beraber hayırlarda yarışan ve mevladan mükafatını alanlardan oluruz.

Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız.Hayırlı bereketli geceler olsun.

can kırıkları, post: 1211256, member: 103508selamun aleyküm hayirli akşamlar....
Sitemiz hakikaten tek kelimeyle mükemmel, içinde öğretici-eğitici bir çok şey var...
Herşeyden önce dürüstlük, iyilik, hoşgörü ve kardeşlik var...
Iyi ki islamiyet gen tr ye üye olmuşum... Aslinda bilmemek ayip değil öğrenmemek ayip ve bilmediğim bir çok islami ve güncel konulari burda öğrendim....
Bu siteyi kuranlardan ve günümüze kadarda getirenlerden rabbim razi olsun... Inşallah 50 sene daha bu sitede olmayi isterim... Fazla yaşlaninca gözüm görmez bilgisayari ama:a35:... Yinede çok seviyorum sitemizi, ayri kalamiyorum .......:TİSLAMİYET.GEN.TR
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Güncelleme.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Selamün Aleyküm değerli kardeşim

Güzel hatırlatmanız için Mevla razı olsun nasiplenmek duası ile inşaAllah

Selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim;

Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız.Hayırlı bereketli geceler olsun.

_YUSUF_, post: 1211292, member: 103201Selamün Aleyküm değerli kardeşim

Güzel hatırlatmanız için Mevla razı olsun nasiplenmek duası ile inşaAllah

Selam ve dua ile
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

Değerli Kaan kardeşim

Kendi adıma ben kullanıyorum...birçok bilgisindende yararlandım
Ama kardeşlerimiz için iyi bir hatırlatma olmuş

Gönlünüze sağlık Allah c.c. razı olsun

Destekliyoruz

Siteyi nasıl kullandığımıza dikkat edelim inşallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Selamın Aleyküm Kaan Kardeşim
Eyvallah ...Çok yerinde uyarı yapılmış oldu.
Yeni kardeşlerimiz var, sitenin bütün güzelliklerinden istifade edilmeli...
Teşekkür ediyorum.
Rabbimize emanet olunuz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam ablamız;

Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız.Hayırlı bereketli günler olsun.

berat05, post: 1211316, member: 102310
Değerli Kaan kardeşim

Kendi adıma ben kullanıyorum...birçok bilgisindende yararlandım
Ama kardeşlerimiz için iyi bir hatırlatma olmuş

Gönlünüze sağlık Allah c.c. razı olsun

Destekliyoruz

Siteyi nasıl kullandığımıza dikkat edelim inşallah

buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

selamün aleyküm abi
zaten ilk islamiyet gen tr dediğim için direk portal karşıma çıkyor orayıda unutmuyorum tabi
tabi unutmayınz
sitemiz zaten bir numara
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.