kabeyi kim yapmıstır??
10.171 görüntülenme · 7 yanıt
sizlere sormak istedigim bir soru var. internette arastırdım fakat olumlu bir cevap bulamadım. kabeyi kim ne zaman yaptırmıstır? Hangi emirle yapılmıstır??
RE: kabeyi kim yapmıstır??
arkadaslar gecmis bayraminiz kutlarim. ancak bugun siteye girebildim. yukardaki sorumun cevabini alacagimi umuyodum ama yanilmisim. iyi gunler..
arkadaslar gecmis bayraminiz kutlarim. ancak bugun siteye girebildim. yukardaki sorumun cevabini alacagimi umuyodum ama yanilmisim. iyi gunler..
selamın aleyküm kardeşim.sorularını sorular bölümüne yazarsan cevap alabilirsin.benim fazla bilgim yok amailk olarak adem .as.daha sonradan ibrahim as.tekrardan inşa etmiştir.benim bilgim bu kadar .selam ve dua ile
selamın aleyküm kardeşim.sorularını sorular bölümüne yazarsan cevap alabilirsin.benim fazla bilgim yok amailk olarak adem .as.daha sonradan ibrahim as.tekrardan inşa etmiştir.benim bilgim bu kadar .selam ve dua ile
bildiğim kadarıyla hz adem ilk olarak daha sonra cebrail aleyhisselam yerini gösteriyor hz ibrahim ve oğlu hz ismail beraber yapıyorlar hz ibrahimin hayatını okursan daha net bilgiler elde edebilirsin.dua ile
bildiğim kadarıyla hz adem ilk olarak daha sonra cebrail aleyhisselam yerini gösteriyor hz ibrahim ve oğlu hz ismail beraber yapıyorlar hz ibrahimin hayatını okursan daha net bilgiler elde edebilirsin.dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6449-kabeyi-kim-yapmistir · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- HZ. ADEMİN KABEYİ BİNA VE TAVAF EDİŞİ **fussilet 19** Peygamberlerimiz 4 cevap
- Kendi kameramdan Kabeyi Fotoğraflayanı Fotoğraflamak (2009) Resimler 1 cevap
- Kabeyi kim inşaa etti?? Peygamberlerimiz 1 cevap
- Rüyamda kabeyi ve peygamberimizin mezarıı gördüm. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Kabeyi hiç böyle gördünüz mü? Resimler 73 cevap
- KABENİN SULAR ALTINDA KALAN FOTOĞRAFLARI VE KABEYİ YÜZEREK TAVAF ETMELERİ Resimler 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.