Görüşlerinizi bekliyorum!!!
784 görüntülenme · 5 yanıt
Selamın Aleyküm. Benim oruçla ilgili bir sorum olacaktı. Birgün gece sahura kalktıp yemeğimi yedim ve niyet edip yattım. Sabaha karşı biraz rahatsızlandım ve kustum.(Ağız dolusundan fazla) Sonra tekrar yattım ve öğleyedoğru uyandım. Orucumun bozulduğunu düşündüm çünkü öyle biliyordum. Bir arkadaşımı da sordum ve oda bozulduğun söyledi ve yiyip içebileceğimi söyledi. Bende yedim. Ama sonra internette bi araştırma yaptım ve orucumun bozulmadığını öğrendim. Bu doğru mu? Hatta birde kusmanın orucu bozmayacağına dair hadis okudum. Orucum bozulmadıysa ben yiyip içtim. Şimdi benim durumum ne olacak? Bire bir kazamı yoksa 61 gün mü? Yardımlarınızı bekliyorum...
RE: Görüşlerinizi bekliyorum!!!
S.A DAHA SAGLIKLI BİLGİ EDİNMENİZ İÇİN LÜTFEN Sorularinizi "Sorularla İslamiyet" bölümünde bulunan "Soru Sorun" kısmına yöneltiniz. SORULARINIZ DEGERLİ MÜFTÜLERVE HOCALARIMIZ TARAFINDAN CEVAPLANDIRILACAKTIR İNŞ.ALLAH RAZI OLSUN
S.A DAHA SAGLIKLI BİLGİ EDİNMENİZ İÇİN LÜTFEN Sorularinizi "Sorularla İslamiyet" bölümünde bulunan "Soru Sorun" kısmına yöneltiniz. SORULARINIZ DEGERLİ MÜFTÜLERVE HOCALARIMIZ TARAFINDAN CEVAPLANDIRILACAKTIR İNŞ.ALLAH RAZI OLSUN
değerli kardeşim fatma kardeşiminde yazdığı gibi butür fetva gerektiren soruaları soru sorun bölümüne yazarsanız daha net bilgler alacaksınız forma yazında bu konularla ilgili bilgisi olanda yorum yazıyor olmayanda böyle olunca yanlışlık olma olasıılığı yüksek daha kesin bir bilgi için soru sorun bölümünü tavsiye ediyorum
değerli kardeşim fatma kardeşiminde yazdığı gibi butür fetva gerektiren soruaları soru sorun bölümüne yazarsanız daha net bilgler alacaksınız forma yazında bu konularla ilgili bilgisi olanda yorum yazıyor olmayanda böyle olunca yanlışlık olma olasıılığı yüksek daha kesin bir bilgi için soru sorun bölümünü tavsiye ediyorum
sevgili kardesim hasta oldugun halde kusursan orucun bozulmaz.niyetın yeterliancak hasta olmadıgın halde ıstıfra edersen o zaman bozulur.
yıne de bılgı ıcın dıyanete danısmalısın.
saygılarımla
sevgili kardesim hasta oldugun halde kusursan orucun bozulmaz.niyetın yeterliancak hasta olmadıgın halde ıstıfra edersen o zaman bozulur.
yıne de bılgı ıcın dıyanete danısmalısın.
saygılarımla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6431-goruslerinizi-bekliyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- hepinizin yardımlarını bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- [[ Sizlerdende Bekliyorum ]] Güzel Sözler 17 cevap
- dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- ayşe kardeşimiz için dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Yardım bekliyorum iki sesin aynı anda ayarlamak Bilgisayar Destek 5 cevap
- Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.