Sıkıntılarım için dualarınızı bekliyorum
565 görüntülenme · 1 yanıt
Allah her ne sıkıntın var ise hepsini gidersin. Rabbim yardimcin olsun.
" Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm " okumaya çalis.
Ayrica bu dua 'da var keder, dertlere vs... karsi :
"Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli. Ve eûzü bike minel cübni vel buhli. Ve eûzü bike min ğalebetid deyni ve gahrir ricâli."
“Allah'ım! Üzüntü ve kederden sana sığınırım. Acziyetden ve tenbellikten sana sığınırım. Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borç altına düşmekten ve düşmanların üstün gelmesinden sana sığınırım."
Allah'im hayir kapilarini açsin.
" Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm " okumaya çalis.
Ayrica bu dua 'da var keder, dertlere vs... karsi :
"Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli. Ve eûzü bike minel cübni vel buhli. Ve eûzü bike min ğalebetid deyni ve gahrir ricâli."
“Allah'ım! Üzüntü ve kederden sana sığınırım. Acziyetden ve tenbellikten sana sığınırım. Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borç altına düşmekten ve düşmanların üstün gelmesinden sana sığınırım."
Allah'im hayir kapilarini açsin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86389-sikintilarim-icin-dualarinizi-bekliyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- tüm sıkıntılarım bitti şükürler olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Allah rızası için dualarınızı bekliyorum Dua Bölümü 20 cevap
- ayşe kardeşimiz için dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- ALLAH(cc) RIZASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- 30 TEMMUZ İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 65 cevap
- Önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.