Tek bir tane gonulden Rahman suresi istiyorum

4.318 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

tenekekutu, post: 1203966, member: 99365Allah razı olsun kardeşim Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallahü teala
Eşim çalışıyordu ve aile destegi ile idare etmeye çalıştık Eşim in durumu ve psikolojisi de bozuldu ara ara iş e girdim ama yevmiye ile girdim işlere ve iş bitimi ayrılmak durumunda kaldım
Şimdi devlet dairesine müracaat ettim ve araştırıyorlarmış beni hayırlısı ile inşallah gireyim sınavlara cagırıldım insallah hayırlısı ile kalıcı bir iş e gireyim
Rabbim sizden ve tüm kardeşlerimden razı gelsin inşallah çok zor günler yıllar yaşadım ailem ile ve zorluklar insallah hayırlısı ile son bulsun Amin

inşallah abi.Rabbim sizi hiç bırakmasın sizi.biliyorum böyle durumlarda üzülmeyin demek elde değil ama unutmaki gecenin en karanlık anı sabahın yaklaştığı zamandır.bu durumda olan çoğu kişi var.inanıyorum siz bu durumu aşacaksınız inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah a emanet olun
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

smyyes, post: 1203976, member: 76690inşallah abi.Rabbim sizi hiç bırakmasın sizi.biliyorum böyle durumlarda üzülmeyin demek elde değil ama unutmaki gecenin en karanlık anı sabahın yaklaştığı zamandır.bu durumda olan çoğu kişi var.inanıyorum siz bu durumu aşacaksınız inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah a emanet olun

Allah razı olsun inşallah Rabbim cümlemize yardım etsin bende umudumu kaybetmedim Allah yardım edecektir Rabbim kimseyi maddi manevi dertlere düçar etmesin Amin
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM dualarınızı kabul buyursun hayırlısı ne isi o olsun selametle kalın.
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

hayri07, post: 1203985, member: 76690RABBİM dualarınızı kabul buyursun hayırlısı ne isi o olsun selametle kalın.

Allah razi olsun
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

allah yar ve yardımcınız olsun bende rahman süresi okuyacagım
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

sevda hafız, post: 1204817, member: 9204allah yar ve yardımcınız olsun bende rahman süresi okuyacagım

Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Amin
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

tenekekutuBu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun Aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir Rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

aleykum selam kardeşim ..

rabbim yardımcınız olsun .. 16 yaşındasınız ! ve 3,5 yıldır işsizsiniz... !

omuzlarınıza büyük yük binmiş sanırım ...

ALLAH cc yükünüzü hafifletsin .. işlerinizi kolaylaştırsın inşaALLAH ..

selam ve dualarımla
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

ferahhfeza, post: 1204839, member: 69715aleykum selam kardeşim ..

rabbim yardımcınız olsun .. 16 yaşındasınız ! ve 3,5 yıldır işsizsiniz... !

omuzlarınıza büyük yük binmiş sanırım ...

ALLAH cc yükünüzü hafifletsin .. işlerinizi kolaylaştırsın inşaALLAH ..

selam ve dualarımla

Allah razı olsun kardeşim ama ben 40 yaşındayım iki çocuğum var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahü teala Amin
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

tenekekutu, post: 1204864, member: 99647Allah razı olsun kardeşim ama ben 40 yaşındayım iki çocuğum var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahü teala Amin

hay ALLAH ..

efendim, bin özür ben sizin mesaj sayınızı yaşınız olarak algılamışım ...

oluyor bazen böyle dalgınlıklar insan hali ..

selam ve dualarımla ...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

tenekekutuBu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun Aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir Rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun...İnşallahü Teala işiniz hayırlısı ile olur ve sizi alırlar.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin...Bende inşallah Rahman Suresini okuyacağım ....Rabbim kabul eylesin inşallah cümlemizin dualarını bu mübarek aylar hatırına....
İnşallah paylaşımlarınızın devamını , hayırlı paylaşımlarla aramızda sizi görmeyi umut ediyoruz.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

rabbim kabul eder inşallah hakkınızda hayırlısı olsun AMN...
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

berat05, post: 1206220, member: 96544
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun...İnşallahü Teala işiniz hayırlısı ile olur ve sizi alırlar.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin...Bende inşallah Rahman Suresini okuyacağım ....Rabbim kabul eylesin inşallah cümlemizin dualarını bu mübarek aylar hatırına....
İnşallah paylaşımlarınızın devamını , hayırlı paylaşımlarla aramızda sizi görmeyi umut ediyoruz.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim okudugunuz her harfin bin katını size sevap yazsın inşallah Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah dualarımız kabul olsun Amin
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

zeynommm, post: 1206232, member: 91500rabbim kabul eder inşallah hakkınızda hayırlısı olsun AMN...

Allah razı olsun sizlerden Rabbim hepimizin yar ver yardımcısı olsun inşallah Amin
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

S.A Rabbim arefe de bayram da tüm islamiyet ailesine muratlarını hasıl eylesin
Ben ve ailem için dua ettiniz Rabbim dualarımızı kabul buyursun Ben de sizler için dua cıyım Arefe günü hayırlısı ile güzel ve hayırlı olan işe girebilmem ve yuvamın hayırlısı ile sorunlarından kurtulması için bir tek ihlas suresi veya bir tek salatan tüncina okurmusunuz bende sizler için okuyacagım
Rabbim bayram sabahı ve arefe günü yapılan hiç bir duayı reddetmezmiş Allah ım dualarımızı kabul etsin Amin
tenekekutu

tenekekutu

Yeni Üye · 0 mesaj

Rabbim bu mübarek günün yüzü hürmetine tüm zor da kalanlara çare nasip eyle gönlünde karşılıksız aşk olanlara karşılıklı aşkı nasip eyle hasta ya şifa işsiz e hayırlı iş kapıları arala maddi problemleri olanlara maddiyat nasip eyle vicdansızlara vicdan nasip eyle Dünya ve Ahiret hayatımızı bizlere hayırlı kıl Bizlere bayramlar yüzühürmetine merhamet eyle ailemize mutluluk sağlık bereket nasip eyle savaşlardaki kardeşlerimizi koru tüm dünya ya barışı nasip eyle Amin
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

amin...ALLAH RAZI OLSUN CÜML..İNŞ..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.