tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
4.317 görüntülenme · 35 yanıt
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
tenekekutubu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
can kırıklarıselamun aleyküm kardeşim ... 100 adet ihlas-i şerif okumak istiyorum... Her muradin halli için okunuyor.... Işinden iyi haber alman içinde dua edeyim kardeşim.... Inşallah düzelir işlerin
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
YaVekil, post: 1194894, member: 46876Selamün Aleyküm,
Allah kabul etsin az önce Rahman süresini okudum. Yüce Rabbim cümlemizin dualarını kabul olunanlardan eylesin. Hayırlısıyla iyi bir işe girip, ailenizle bereketli, mutlu bir yaşantınız olsun. Amin.
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
can kırıkları, post: 1195992, member: 76367duanı okudum kardeşim.... rabbim kabul etsin inşallah gönlünüze göre bir iş bulup daim calışırsınız.... rabbim bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar inşallah işsiz günlerinizi işlerle doldurur.....selametle rabbime emanet olun
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
.:!EmiN!:., post: 1199550, member: 99842...Sen Ve Bütün İşsiz İnsanlara ALLAH Yardım Etsin...
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
ufuktuncay, post: 1199584, member: 66278Selamün Aleyküm!
Rabbim herkese her işin hayırlısını versin!
Şunu unutmayalım ki; bunların tamamı sınavdır, hayatta hiç bir şey tesadüfen değildir!
Ve bana göre şans diye bir şeyde yoktur!
Her şey Rabbimin kontrolu altında, yörüngesinde akıp gitmektedir!
Bize düşen öncelikle sabır, ardından rızkımızı aramak için çaba göstermek ,tevekkül olmak ve sonunda da her şey için şükretmek!
Allah yardımcınız olsun!
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
HilserSeNKardesiM Dualarimiz seninle Rahman sana hayırlı olanı versin Felaha cıkarsın Senin ailenin Yar ve yardımcısı olsuN...İş senin için hayırlıysa Rabbim nasip eder inşallah ...
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
hanife deniz, post: 1203367, member: 22944Selamun Aleykum Kardeşim
Allah Yar ve Yardımcın Olsun İnş.Ben de Allahın izniyle 250 Salaten tüncina okuyayım inş.
Selam ve Dua ile
tenekekutu
Yeni Üye · 0 mesaj
smyyes, post: 1203333, member: 103264sizin için inş vaka suresi okuyacağım kardeşim.Rabbim yardımcınız olsun da.merak ettiğim birşey var.yaklaşık 4 yıldır çalışmıyorsanız nasıl geçinebildiniz ki bu devirde
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63967-tek-bir-tane-gonulden-rahman-suresi-istiyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.