Cevşen-ül Kebir Hatmi
28.738 görüntülenme · 283 yanıt
Ben,başlanmış olan hatimi tamamlarım,Allahın izniyle,zaten benim niyetime başlanmış,siz listeyi tekrar düzenleyin,ben cevşen okumasına katılmak istiyorum,fakat sadece okumak istiyorum,bu nasıl olur bilmiyorum ama okumaya katılmayı çok istiyorum ama adıma hatim olmasını istemiyorum.Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile
ayse64, post: 1279086, member: 93709ben okurum ama nekadar sağlıklı olacak onu bilemiyorum hiç olmazsa önce HANİFE DENİZ kardeşin okumasını tamamlasaydık ben buna çok üzüldüm.Selam ve dua ile
Selamun Aleykum Canım Kardeşim,
Allah razı olsun,yukarıdaki yazınıda okudum,çok sağol,Fakat ben kendimde okuyabiliyorum tamamlayabilirim,Allah razı olsun,ama onu geçmişlerimize,darda olan kardeşlerimize ,Ümmeti Muhammedin selametine bağışlasak daha uğgun olmazmı.
Selam ve Dua ile
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
ayse64, post: 1279089, member: 98622Siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tekki kırılmayın selam ve dua ile kalın
Neden kırılayım kardeşim,kime kırılayım,inş.Alah rızası için buradayız,Rabbim hhepimizin kusurlarını bağışlasın.
Selam ve Dua ile
hanife deniz
ayse64
ferahfeza
lale&gül
KARDELEN1711
listeye adını yazdırmak isteyen varsa bildirsin
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
Esselamûaleykum...
can kırıklarımavci
hanife deniz
ayse64
ferahfeza
lale&gül
KARDELEN1711
listeye adını yazdırmak isteyen varsa bildirsin
Zorla okunulmaz ki bu Cevşen...
Ama önemli olan katılan kişilerin zamanında okuması ve okuduğunu bildirmesi...:a12:
Hayırlısıyla başlayalım hemen inşallah...
Gecikmesin...
çok utanarak belirtirim ki, ben Cevşen okuması nedir bilmiyorum, şimdi kitaplığıma baktım; Büyük Cevşen ve Türkçe Açıklamaları diye bir kitabım vardı, onu buldum. Cevşenü'l Kebir 100 bölümden oluşuyor galiba, kitapta ayrıca Nebe, Mülk, Rahman, Haşr Suresinin son 5 ayeti, Fetih ve Yasin surelerinin de meali var, neyi okuyacaksınız, 100 bölümü mü? Bi de Türkçe mi yoksa Arapça mı okuyacaksınız? Kusura bakmayın cahilliğim için lütfen :a03:
mavciFazla kişi olmasını beklemeye gerek yok diye düşünüyorum...
Zorla okunulmaz ki bu Cevşen...
Ama önemli olan katılan kişilerin zamanında okuması ve okuduğunu bildirmesi...:a12:
Hayırlısıyla başlayalım hemen inşallah...
Gecikmesin...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
Ve Aleykumselam...
ceylanturselamun aleyküm,
çok utanarak belirtirim ki, ben Cevşen okuması nedir bilmiyorum, şimdi kitaplığıma baktım; Büyük Cevşen ve Türkçe Açıklamaları diye bir kitabım vardı, onu buldum. Cevşenü'l Kebir 100 bölümden oluşuyor galiba, kitapta ayrıca Nebe, Mülk, Rahman, Haşr Suresinin son 5 ayeti, Fetih ve Yasin surelerinin de meali var, neyi okuyacaksınız, 100 bölümü mü? Bi de Türkçe mi yoksa Arapça mı okuyacaksınız? Kusura bakmayın cahilliğim için lütfen :a03:
100 Bölüm okunuyor inşallah...
10'ar bab...
Arapça olarak inşallah...
mavciEstağfurullah kardeşim...
100 Bölüm okunuyor inşallah...
10'ar bab...
Arapça olarak inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63900-cevsen-ul-kebir-hatmi · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.