ferahhfezaaleykum selam ..
cankırıkları... ben varım .. ;)
hamdolsun ..:)
başladıgınız zaman ben unutursam bana hatırlatın olurmu güzel kardeşim ...
ALLAH a emanet olun , emanetinize sahip olun inşaALLAH ..
sevgiyle kardeşim B)
can kırıkları
aleyküm selam kardeşim.... katılımlar olursa tabiki haber veririm inşallah....... hem uzun bir dua değildir bu bir fatiha gibi kısa zaten liste yapıp dağıtım yapacağız ki gün içinde alıp okumak daha kolay olur...... ilginize teşekkür ederim
katılmak isteyen kardeşlerim ismini listeye yazdırsın
can kırıkları, post: 1277208, member: 96566Selamun Aleyküm.... Hâlâ bir türlü başladığımız konu yarıya ile gelmedi. Lütfen daha duyarlı olalım.
mavci abi ben yarın ankara ya tedavi için gidiyorum bir kaç hafta kalmam gerek gittiğim yerde internet yok ama bir yolunu bulup girmeye çalışacağım. İnşallah size yük olmuyorumdur konu emaneti yüzünden. Vallaha fırsat buldukça bir yerlere girip güncelleme yapmak zorundayım... malum o yerlerde kötü karekterli şahıs çok. Kusura bakmayın sabah ankara yolcusuyum. Dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET OLUN
aleykum selam ee benim güzel kardeŞim . ben hatırlat demişitim .. arada bir baktım henüz başlanmamıştı ..
..
ferahhfeza ve aminenur aynı kişi ama böyle kalsın .. bu akşam okurum kardeŞim inşaALLAH ....
30-50 kadar .. tevafuk dünzaten bura da kalmıştım vardır bundada bir hayır . :):)
bin özür kardeşim B)