tanışma köşesi

1.365 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
merve09

merve09

Üye · 18 mesaj

merselamun aleyküm arkadaşlar bende 3 sene önce dinimi daha güzel yaşamak için dinimin emrettiği üzere kapandım fakat yaklaşık 4 ay önce açtım başımı oysa kararımdan kimse döndüremez sanıyodum şimdi öyle bi boşluğa düştümki gerçekten çok zor günler yaşadım resmen mecbur bırakıldım ama yenilmemem gerekiyodu biliyorum rabbimin hükmü herkesten önce olmalıydı ben açıldıktan sonra ne namaz kıldım ne tövbe ettim pişmanlığımda kayboldum geçen gün rüyamda tek kalmıştım kimseye sesimi duyuramıyor tlfnla ulaşamıyordum gecenin karanlığında dikenli yerlerde bi yerlere tırmanmaya çalışıyordum eşime bile sesimi duyuramıyordum ALLAHIM sabah olsun ne olur abdest alıp iki rekat namaz kılcam diyodum ve nihayet sabah oldu işte böyle hemen namaza gidiyodum çok etkilendim ertesi gün namazımı kıldım gözyaşı döktüm çok zor hayat arkadaşlar hiç bişey böyle olsun istemedim aranızda banada yer verirseniz sevinirim şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun
´´GüLiѕтaи´´

´´GüLiѕтaи´´

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

hoşgeldin ablacm...
RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın inşALLAH
en kısa zamanda tekrar kapanman dileğiyle...hayırlı paylşmlar
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

hoş geldiniz...
selam ve dua ile...
gizli-modeste

gizli-modeste

Kıdemli Üye · 177 mesaj

İnşaallah yine güzel günler sizinle olur. Uyanık olun tehlikelere karşı. Nefis ve şeytan sürekli gözetliyor , fırsat bekliyor...
Aramızda yer var tabi ki... Hoş geldiniz:a15:
zeynep09

zeynep09

Üye · 35 mesaj

merve 09 bende kuşadasındayım cnaım kardeşim...burda sohbet ortamlarını bul...araştır maneviyatını güçlendir....dayanman gerekli kolaymı şeyttanın müridi olmaktan vaz geçip allaha gerçek tapılacak yaratıcıya yöneliyoruz..zor olacak belki ama başaracaksın...elif zeynep ablandan selamlar
erhab

erhab

Üye · 14 mesaj

hoş geldiniz zeynep hanım dogru yolu buldugunuza sevindim rabbim bizleri şaşırtmasın inşallah
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Ve Aleyküm Selam kardeşim
Öncelikle Ailemize
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah...
Hayırlı paylaşımlar...
Hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edebilmemiz duasıyla...
Merve kardeşim Maşallah Barekallah Şükürler olsun Rabbim c.c. herşeyin farkındasın içindeki boşluğun ve Rahman c.c. izniyle en güzel şekilde Rahman c.c. Huzuruna yönelmişsin...
Huzur islamiyette var İslamiyetti yaşabilmekte...
İnşallah cümlemiz hakkıyla yaşanlardan Allah c.c. razı olduğu kullardan oluruz
Peygamber efendimiz sav buyurduğu gibi en üstün cihad nefisle yapılan Cihattır
Allah c.c. izniyle en kısa zamanda nefsini yenip huzuru tarifsiz tesettür nurunla tekrar nurlanman ve
Yüreğindeki manevi huzurun daim olması duasıyla
Selametle kalınız
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz.
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

HAYIRLI OLSUN rABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞAALLAH
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.