ben d.bakırın silvan ilçesinde yaşıyorum bana bu siteyi ekrem abi önerdi.siteniz güzelmiş inşallah artık sitenizde olcam elimden geldikçede aktif olacan inşallah allaha emanet olun allah yar ve yardımcınız olsun..
selamunaleyküm ben zeynube
1.277 görüntülenme · 16 yanıt
selamunaleyküm arkadaşlar ben zeynube
ben d.bakırın silvan ilçesinde yaşıyorum bana bu siteyi ekrem abi önerdi.siteniz güzelmiş inşallah artık sitenizde olcam elimden geldikçede aktif olacan inşallah allaha emanet olun allah yar ve yardımcınız olsun..
aleykum selam kardesım sende benım gıbı yenısın ınsallh ıkımızde daim olur guzel olaylara ulasırız hosgeldın
aleykume selam zeynube hoşgeldin sefa geldin :)
bundan sonra sende burdasın inşaallah :)
eski ortaı burdada kuracaz inşallah :)
bundan sonra sende burdasın inşaallah :)
eski ortaı burdada kuracaz inşallah :)
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ve aleyküm selam hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
zeynube, post: 1190825, member: 99321selamunaleyküm arkadaşlar ben zeynube
V.a.selam kardeşim,hoşgeldiniz,safalar getirdiniz.
Ahsen_Eflal, post: 1190830, member: 102034aleykum selam kardesım sende benım gıbı yenısın ınsallh ıkımızde daim olur guzel olaylara ulasırız hosgeldın
Aramıza sizde hoşgeldiniz kardeişm
Hayırlı paylaşımlar olsun inşaallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63733-selamunaleykum-ben-zeynube · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.