Allahım Duamı kabul et
2.497 görüntülenme · 15 yanıt
amin....
..
..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Ben kabul etmeyeceğim duayı etmeyi nasip etmem diyen bir yaratıcının kullarızyız,binlerce şükür...
Duanız hakkınızda hayırlıysa eğer amin,değilse Rabbim ondan daa hayırlısını nasip eylesin...
Duanız hakkınızda hayırlıysa eğer amin,değilse Rabbim ondan daa hayırlısını nasip eylesin...
goldmax, post: 1181876, member: 97575Arkadaslar Allah' tan bir dilek diledim Lütfen amin dermisiniz beni Cok mutlu edersiniz:a29:
Esselamu aleykum,
Öncelikle 13 yaşında olman ve dua nın gücüne bu yaşta inanman hususunda seni en içten sevinçlerimle tebrik ederim,
Kıymetli kardeşim Hak Teala buyurur ki '' Ey Resulum kullarıma söyle duaları olmasa neye yarardılar... '' ,
Demekki senin dua edenin kıymeti ve duanın kabulune olan aşırı inancın ALLAH TEALANIN buyruğunu bu yaşta sevmendendir,ah benim cancağızım HAK TEALA seni sevmezde kimi sever senin duanı kabul etmezde kimin duasını kabul eder,Rabbim geçmiş gelecek bütün dualarını kabul etsin dilerim.
Bu arada aramıza hoş geldin hep burda kal...:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63211-allahim-duami-kabul-et · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Duamı okuyanlardan allah razı olsun! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Allahım... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Allahım niye ben diyenler için kısa ibret verici hoş bir hikaye... Kıssadan Hisse 9 cevap
- allahım sana sığınırım!!!! Dini sohbet 12 cevap
- allahım affet beni Güzel Sözler 1 cevap
- Şüphesiz Herşeyi Bilirsin ALLAHIM! Sırlar Dünyası 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.