3.573 görüntülenme · 35 yanıt

Bahar_58“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..
Esselamun Aleyküm
Cok Güzel Bir Paylasim Olmus
ALLAH (c.c) Razi Olsun
ALLAH´a Emanet olun

nuresmaBaharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için...
selamun aleykum ve rahmetullah.
emeklerinize sağlık, çok güzeldi...Allah razı olsun.
Rabbim kusurları örtmede toprak gibi, umutlar filizlendirmede toprak gibi eylesin...
selametle...

leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
eminkms
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..
İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar.., Her gidişin Sana olduğunu bilsinler....
Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru. Bülbüller, varlığıma şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken... Sevgi için...
Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..
Bir ağaç kollannı sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun...
Sonbaharda sarı yapraklar süzülerek düşsün üzerime; benimle toprak olmak için, benimle ben olmak için..
Toprak olmak istiyorum Allah’ım!...
Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle...
Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle sana doğru yöneleyim... (Ki duruşum da sana doğrudur. Kardelenlerim baharı müjdelesin insanlara... Umut için...
Baharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için...
………..
Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaççık... Ve birgün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya...Ve bir millet uyansın: utangaç, başıj yerde, gönlü fezanın derinliklerinde bir söğüdün!.. Gölgesinde senin davan için... Davan ki, davamdır...
Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..
Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...
leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

’ım.İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar diye...Her gidişin Sana olduğunu bilsinler diye...

gül tanemselamün aleyküm
Allah razı olsun kardeşim çok güzelmiş
selametle...

elifffffenfes bir paylaşım,gerçekten çok güzel
allah razı olsun...

aminenur, post: 757079, member: 73307Baharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için...
selamun aleykum teşekkürler emeginize saglık
selam ve dua ile

✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37417-toprak-olmak-istiyorum-allahim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.