??????????kim gelsinnnnnnnn????????
63.098 görüntülenme · 777 yanıt
derinmavideniz, post: 1191118, member: 99365ah canım benim,ne zor oluyor biliyorum.nerden mezunsun?Allah yardımcın olsun
kocaelı unıden..
evet cok zor ya
amin inşallah
izmirlisin gördugm kadarıyla
hep merak etmısımdır
sen calısıyor musun?
evet canım ben de 2008 de mezun oldum,iş aradım olmadı.sonra bazı sağlık problemlerim oldu.şu an iş bakamıyorum yani.Rabbimin izniyle iyileştikten sonra devam inşaallah.izmir,iş,okul sormak istediğin bir şey olursa burdayım canım :) abla diyebilirsin istersen.25 im ben :P
derinmavideniz, post: 1191123, member: 99365evet canım ben de 2008 de mezun oldum,iş aradım olmadı.sonra bazı sağlık problemlerim oldu.şu an iş bakamıyorum yani.Rabbimin izniyle iyileştikten sonra devam inşaallah.izmir,iş,okul sormak istediğin bir şey olursa burdayım canım :) abla diyebilirsin istersen.25 im ben :P
tabı kı zaten bu sıtede en kucukler arasındayım ya
herkese abla dıyom:a12:
neyse ablası ben cıkıyorum
sımdılık
sogudu burası bıara gelırım
Allah c.c ye emanet ol
..
:) ben de çıkıyorum,Allah'a emanet ol canım :) şebnem de desen olur ;)nasıl istersen güzelim...
selamın aleyküm,ben bir tek dilek kardeşimi tanıyorum,tanışmak isteyen başka kardeşim gelir mi acaba? :)
qeldim ablacm sen iste yeterki :D
ama tabi çevrmiçi değilsin...
RABBİMİN yolundan ayrılmamaya çalışan bi kulum...
adım Rabia...sende Şebnem, memnun oldum :)
burası sohbet yerine döndü galiba tırsıyorm adminlerden :D
ama tabi çevrmiçi değilsin...
RABBİMİN yolundan ayrılmamaya çalışan bi kulum...
adım Rabia...sende Şebnem, memnun oldum :)
burası sohbet yerine döndü galiba tırsıyorm adminlerden :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61665-kim-gelsinnnnnnnn · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.