banada gel arzum ya valla çok uzak değilim uçakla iki saat sana alti üstü türkiyenin tam öbür ucu
??????????kim gelsinnnnnnnn????????
63.095 görüntülenme · 777 yanıt
ah keşke keşke görüşebilsek sanırım karşılaştığımız ilk an görülmelik olurdu eminim.. sanki yıllardır ayrı kalmış dostlar gibi buluşurduk:)
banada gel arzum ya valla çok uzak değilim uçakla iki saat sana alti üstü türkiyenin tam öbür ucu
buket_zeynepah keşke keşke görüşebilsek sanırım karşılaştığımız ilk an görülmelik olurdu eminim.. sanki yıllardır ayrı kalmış dostlar gibi buluşurduk:)
hehehehe.....
olsun canlar biz birbirimiz görmeden seviyoruz... tıpkı yaradanı ve efendimizi görmeden sevdiğimiz gibi... seviyorum hepinizi canlarrrr....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
karstayım canım benim.. inşallah görüşürüz.. inşallah.. çok isterim varya her duamda varsınız ALLAH BİLİYOR....
benim de ihtiyacım var inan buna... etrafımdaki insanlar dinden habersiz yaşıyorlar şükür annem var :)
bi de eşim hep der şeytan bin tane biz bir kişiyiz kalabalık olmazsak başedemeyiz diye öle ne yazıkkı
bi de eşim hep der şeytan bin tane biz bir kişiyiz kalabalık olmazsak başedemeyiz diye öle ne yazıkkı
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
nuray gelmiş... :D hoşgelmişş.... :D
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Oooo ablalar kaynatmışlar burda :D
Neyse bir kişide olsa çeşm-i gelsin :p demiş :D
Kim gelirse artık :p
Neyse bir kişide olsa çeşm-i gelsin :p demiş :D
Kim gelirse artık :p
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Ooo başımla beraber abim hoş geldin :)
Başımla beraber ne demekse :D
Abilerden ve ablalardan bir kişi gelsin :p
Başımla beraber ne demekse :D
Abilerden ve ablalardan bir kişi gelsin :p
.....
NFK
NFK
eee ben geldim ozaman kabulmüsünüz???? :)
Kabul ne demek abla hoş geldin :D
Hatta tekrar hicran abla gelsin :D
Hatta tekrar hicran abla gelsin :D
.....
NFK
NFK
buyrun benim :)
yemeklerimizden ikram edelim kaçırdınız oraları ama yemeğimiz bol afiyet olsun.mönüyü saymayayım önceki sayfalardan oku.şimdi överim kendimi yine.. mavici abi nekadar mütevazi olduğumu hatırlatır :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61665-kim-gelsinnnnnnnn · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın Bilmece-Bulmaca ve Oyun 4.085 cevap
- SON TEK HARF BULMACASI Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.950 cevap
- 1000'den geriye doğru sabır yolculuğu.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.051 cevap
- ;;;;;;bir bahane bul ve üstekini ban'la;;;;;; Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.007 cevap
- Yeni Bir Oyuna Varmisiniz Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.892 cevap
- KELİME TÜRETMECE... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.664 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.