selammmm

1.497 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
twilight

twilight

Üye · 11 mesaj

bende katildim aranizaaaaaaaaaaaaa cok sevdigim biri tavsiye ettiiiiii
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

hoş geldiniz aramıza..umarım güzel paylaşımlardan hayırlısıyla istifade edersiniz...
selamün aleyküm..
ÂNI YAŞA...
Umut_Yolcusu

Umut_Yolcusu

Kıdemli Üye · 462 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

hoşgeldiniz.inş buradaki bilgileri sadece okumakla kalmayıp uygulama kısmına da geçmeyi başarabiliriz.faydalı olması dileğiyle hayırlı olsun
twilight

twilight

Üye · 11 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 1157799, member: 99647hoş geldiniz aramıza..umarım güzel paylaşımlardan hayırlısıyla istifade edersiniz...
selamün aleyküm..

tesekkur ediyorummmmm
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Ve aleyküm selam,

Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.
Üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun inşallah.
Değerli paylaşımlarınızı bekler, hayırlı Ramazan'lr dilerim.
Selametle..
twilight

twilight

Üye · 11 mesaj

sadece filistin icin degil cinde katledilen gercek uygur turk kardeslerimiz icinde yardimda bulunalim neden sadece araplara yardim ediyoruzz takip ediyorum hic bir yardim kurulusu kizilay haric yardim etmedii...eyy deniz fenerii ey orada kimse yokmu dernegi nerdesinizzz gerci bunlarda dolandirmis bizleri ceplerine atmiss paralarii kime guvenecek halkimizzz.....neysee uygur turklerinede yardim vede dualarimizi eksik etmeyelim
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

twilightsadece filistin icin degil cinde katledilen gercek uygur turk kardeslerimiz icinde yardimda bulunalim neden sadece araplara yardim ediyoruzz takip ediyorum hic bir yardim kurulusu kizilay haric yardim etmedii...eyy deniz fenerii ey orada kimse yokmu dernegi nerdesinizzz gerci bunlarda dolandirmis bizleri ceplerine atmiss paralarii kime guvenecek halkimizzz.....neysee uygur turklerinede yardim vede dualarimizi eksik etmeyelim

evet uygur türkleri de şuan zulüm altında arkadaşımız doğru söylüyor...
ÂNI YAŞA...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleyküm selam hoş geldiniz
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

:a21::a21:ve aleyküm selam canım hoş geldin aramıza inşallah burada kalıcı olursun :BB)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.