selammmm
1.497 görüntülenme · 9 yanıt
hoş geldiniz aramıza..umarım güzel paylaşımlardan hayırlısıyla istifade edersiniz...
selamün aleyküm..
selamün aleyküm..
ÂNI YAŞA...
sadece filistin icin degil cinde katledilen gercek uygur turk kardeslerimiz icinde yardimda bulunalim neden sadece araplara yardim ediyoruzz takip ediyorum hic bir yardim kurulusu kizilay haric yardim etmedii...eyy deniz fenerii ey orada kimse yokmu dernegi nerdesinizzz gerci bunlarda dolandirmis bizleri ceplerine atmiss paralarii kime guvenecek halkimizzz.....neysee uygur turklerinede yardim vede dualarimizi eksik etmeyelim
twilightsadece filistin icin degil cinde katledilen gercek uygur turk kardeslerimiz icinde yardimda bulunalim neden sadece araplara yardim ediyoruzz takip ediyorum hic bir yardim kurulusu kizilay haric yardim etmedii...eyy deniz fenerii ey orada kimse yokmu dernegi nerdesinizzz gerci bunlarda dolandirmis bizleri ceplerine atmiss paralarii kime guvenecek halkimizzz.....neysee uygur turklerinede yardim vede dualarimizi eksik etmeyelim
evet uygur türkleri de şuan zulüm altında arkadaşımız doğru söylüyor...
ÂNI YAŞA...
ve aleyküm selam hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61586-selammmm · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.