rumuzum gibi arayıştayım
1.402 görüntülenme · 10 yanıt
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Forumumuza ve aramıza hoşgeldiniz.
Rabbini bulan tüm eksiklerini gidermiş olur ; O 'nu kaybeden ise neyi varsa kaybetmiştir.
Yüreğinizin Allah Celle Celalüh aşkıyla dolup taşması duasıyla...
Rabbimize emanet olunuz.
tşk
gözyaşlarına boğuldum.çok isteyim yapamadığım.vicdanımın beni günden güne kemirdiği kendimi çok çaresiz hissediğim bu dönemde dualarınızı destediğinizibekliyorum.etrafımda bunu bana verecek kimse yok.herkes başka alemlerde.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
DUA KARDEŞLİĞİ hepimiz için inşallah...
Allaha emanet olun...

Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
arayıs6180yeni tanıştım bu siteyle.içimde kopan fırtınaları birleştirip bir bütün olmak istiyorum.yaradanımdan özümle herşeyimle ona yönebilmeyi diliyorum.şu mübarek günler vesile olurda inşallah aslında bulmuşolduğum arayışım son bulur.ızdırabım da.ve artık bu dünyadan yönümü diğer dünyaya dönmek istiyorum.yardım diliyorum rabbimden.
selamün aleyküm canım hoş geldın sefalar getirdin neden bu kadar karamsarsın dünyada öyle dertler varki karşılastırsan senin derdin hafif gelir inan umudunu kaybetme ALLAHIM öyle yüceki sen na dayan hep yanındaki tek dostumuz sırdaşımız o güzel yaradan rabbimiz değilmi sarıl sımsıkı ve bırakma insanın en güzel ilaçı peygamberimiz s.a.v efendimiz.dınimiz .kur-anımız .namazımızdır burası sıcacık bir yuva gibi tüm buradaki kardeşlerimizde yardım sever dertlere ortak olan canlarımdır cekinme dua ya ıhtıyacın versa dua ederız dilegin varsa okuruz dileğin için yeterki sen hayata sıkı sarıl ve isyan etme takrar hoş geldin diliyorum inşallah burada ardığını bulursun allaha emanet ol:a07::a07::a07:
Hoşgeldin kardeşim...
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun...
Hayırlı paylaşımlar...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Allah'ın izniyle dualarımdasın kardeşim...
En güzel yerde dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet ol kardeşim...
sen beni anarsan bende seni anarım.sen bana gelirsen bende sana koşarım diyor ALLAH cc.
yüce ALLAH ın andıklarından olursunuz inşALLAH.
selametle
evvela sıkıntıyı da genişliği de verenin rabbimiz olduğuna gönülden iman etmeli hayırlı sonucu istemeliyiz.ola ki sonuç bizim istediğimiz şekilde olmadı.hayıırlısı olsun diye dua etmedik mi.demekki rabbim böyle istedi diyebilmeliyiz.size söylerken aslında kendime de söyliyorum bunları.rabbim cümle sıkıntılarımızı gidersin.imanına sarılabilen kullardan etsin inşaalah....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60624-rumuzum-gibi-arayistayim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- "ye"gibi yumulduk "elif" gibi başladığımız hayatta... Edebiyat 1 cevap
- Su gibi aciz, su gibi aziz! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Şiir gibi hayat, tokat gibi cevap İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 4 cevap
- Ali Gibi Yiğit, Zülfikar Gibi Kılıç Olmaz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 120 cevap
- HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ AHİRETE, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ DÜNYAYA ÇALIŞ Dini sohbet 11 cevap
- Elif Gibi Yalnızım! Ne Esram Var Ne Ötrem. Güzel Sözler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.