Üyelerin Dikkatine!

1.820 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü Değerli İslamiyet.gen.tr Üyeleri,

Görüldüğü üzre forumumuz gün içinde yoğun bir akışla takip edilmektedir.Bu akışın doğal sonucu olarak forumda ''Allah razı olsun,teşekkürler vb'' kısa mesajlar fazlaca yer tutmaktadır.Bunun önlenmesi için yorum yapılmayacak olan bu gibi kısa mesajlarda paylaşımların alt kısmında bulunan teşekkür butonunu kullanmanızı rica ederiz...
Anlaşılması duasıyla,hayırlara vesile olsun inşallah....
Dicle_

Dicle_

Aktif Üye · 91 mesaj

Ravzadakinurunkölesi
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü Değerli İslamiyet.gen.tr Üyeleri,

Görüldüğü üzre forumumuz gün içinde yoğun bir akışla takip edilmektedir.Bu akışın doğal sonucu olarak forumda ''Allah razı olsun,teşekkürler vb'' kısa mesajlar fazlaca yer tutmaktadır.Bunun önlenmesi için yorum yapılmayacak olan bu gibi kısa mesajlarda paylaşımların alt kısmında bulunan teşekkür butonunu kullanmanızı rica ederiz...

Aslında forumun bir hatası var bu konuda. Görüyorum ki arkadaşlarımız sırf mesaj sayıları artsın diye her yere teşekkürü yapıştırıyorlar. Zaten ilk geldiğimde şaşırmıştım. Bir sürü üyenin mesaj sayısı 1000 2000 3000lerde. Bence bir mesaj sayısını geçince üyeleri makam sahibi yapan geleneği bırakın. Haddim olmadan söylüyorum belki de bunları ama bu uygulanırsa gereksiz mesajlar engellenecektir. Ve daha kaliteli hale gelecek. BENCE tabi...

Selam ve dua ile...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

Dicle_Aslında forumun bir hatası var bu konuda. Görüyorum ki arkadaşlarımız sırf mesaj sayıları artsın diye her yere teşekkürü yapıştırıyorlar. Zaten ilk geldiğimde şaşırmıştım. Bir sürü üyenin mesaj sayısı 1000 2000 3000lerde. Bence bir mesaj sayısını geçince üyeleri makam sahibi yapan geleneği bırakın. Haddim olmadan söylüyorum belki de bunları ama bu uygulanırsa gereksiz mesajlar engellenecektir. Ve daha kaliteli hale gelecek. BENCE tabi...

Selam ve dua ile...

ben buna katılmıyorum çünkü;mesaj sayıları artsın diye kimse teşekkür etmez... konular beğeniliyorsa teşekkür edilir bunda bir mahsu görmüyorum... zaten verilen uyarıı dikkate alınır. teşekkür butonu var :)
Dicle_

Dicle_

Aktif Üye · 91 mesaj

Sağol hemşehrim bana destek verdiğin için :a24::a23: :a42::a17::o
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ben senin firine katılmamıştım ama neyse... :)
Dicle_

Dicle_

Aktif Üye · 91 mesaj

Ne güzel bütün hemşehriler böyle bizim gibi birbirine destek çıksa :D Herkes bizi örnek alsa ne güzel olurdu :)
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

:) öyle yaa :)
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

torpil yok :)
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Selamün Aleyküm Ve Rahmetullah

Değerli kardeşlerim,
Eğer bu düşünce ile bu tür mesajlar atılıyorsa bilinsinki bunun bir faydası yoktur.
Buradaki kardeşlerimizi mesaj sayıları, yıldızlarla veya konumları ile değerlendirmeyiz/değerlendiremeyiz.Burada bulunmamızın sebebi yapılan paylaşımlardan kendimizi faydalandırmak, bizim yaptığımız paylaşımlardanda başka kardeşlerimizi faydalandırmak.Amaç bu olduğu sürece bir fayda sağlayabiliriz.Eğer sizin söylediğiniz düşünce ile hareket eden kardeşlerimiz varsa bilsinlerki zamanlarını boşa harcamaktadırlar.
Değerli kardeşlerim,
Allah celle calaluhü Asr süresinde zamanın önemine dikkat çekmiş ve zamana yemin ederek insanların zararda olduğunu bize bildirmiştir.
Elimizde, zaman kadar kıymatli başka birşey olmadığını bilmenizi isterim.Tek sermayemiz zamanımızdır.Allah'u teala bize, zamanımızı nerede ve nasıl kullandığımızı soracak ve bunun hesabını vereceğiz.Bu soruya cevap verebilecek şekilde zamanımızı kullanmamız gerekir

Önemli bir konuyu işlememize vesile olan Ravzadakinurunkölesi kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

Hayırlı Bereketli Ramazanlar
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

Dicle_Aslında forumun bir hatası var bu konuda. Görüyorum ki arkadaşlarımız sırf mesaj sayıları artsın diye her yere teşekkürü yapıştırıyorlar. Zaten ilk geldiğimde şaşırmıştım. Bir sürü üyenin mesaj sayısı 1000 2000 3000lerde. Bence bir mesaj sayısını geçince üyeleri makam sahibi yapan geleneği bırakın. Haddim olmadan söylüyorum belki de bunları ama bu uygulanırsa gereksiz mesajlar engellenecektir. Ve daha kaliteli hale gelecek. BENCE tabi...

Selam ve dua ile...

vealeykumselam dicle kardeşim.
sözlerin her üyemiz için geçerli olamaz ama yapanlar da yok denilemez...
teşekkürler uyarıların için.
hayırlı akşamlar ... B)
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Güncelleme...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Güncelleme
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.