Gulumse : Cok tanimiyorum, birkac sefer gordum ama hos bir insan bildigim kadariyla.
Seyren: Canim ablam, takipcim, su aralar zor zamanlar geciriyor, Zeyneb'in ve Kerem'in annesi, canim, her biseyim :)
ZUMRA
Kardele
Mir_erhan abim
7.477 görüntülenme · 72 yanıt
KatrePareSinem : Sicakkanli ve samimi bir insan :)
Gulumse : Cok tanimiyorum, birkac sefer gordum ama hos bir insan bildigim kadariyla.
Seyren: Canim ablam, takipcim, su aralar zor zamanlar geciriyor, Zeyneb'in ve Kerem'in annesi, canim, her biseyim :)
ZUMRA
Kardele
Mir_erhan abim
KatrePareSinem : Sicakkanli ve samimi bir insan :)
ZUMRA
Kardele
Mir_erhan abim
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
gül7, post: 1474044, member: 37970bende katılmak istiyorum oyuna ben 3 üye değil formdaki tüm kardeşlerim için
hepiniz benim için can... oldunuz teşekkürler:a14:
leyla-1Allah razı olsun canım gerçekten sitedeki bütün kardeşlerimizin hepsinin pırıl pırıl altın kalpleri var Allah hiç birini darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim hepsinin o güzel gönünlerine göre versin inşallah.İyi ki varsınız canlarım:)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
gül7amin canım rabbim hepimizin yanında olsun...
leyla-1, post: 1474673, member: 98391Amin Amin Amin
Allah razıu olsun canım benim Allah bildiğim bimediğim bütün sıkıntılarınızdan kurtarıp tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yarıcmısı olsun hepimiizn sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun dualarda unutmayın beni bu aralar çok ihtiyacım var:( Allah kimseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
gül7, post: 1475053, member: 99647allah sendende razı olsun canımsın... rabbim tüm sıkıntılarını tez zamanda giidersin... hayırlı kapılar açsın her zaman dualarımdasın allah'a emanet inşallah AMİN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60007-3-uye-3-yorum-yeni-oyun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.